• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: Αγώνας
Φοβερά πράγματα, τρομερά συναισθήματα!
Νέα 20/05/2018 - 15:04

Τι να γράψει κανείς για τον εκρηκτικό Αγώνα της Moto3, που τα είχε όλα: επικές μάχες, πτώσεις στο τέλος και ποινές που έδωσαν τη νίκη στον Albert Arenas!

 

Οι εναλλαγές στα συναισθήματα ομάδων και αναβατών μετά το τέλος του Αγώνα ήταν δραματικά και φοβερές σκηνές εκτυλίχθηκαν στη Γαλλική πίστα.

 

Ο Αγώνας ξεκίνησε με δυνατές μάχες και τον Martin να αλλάζει συχνά την πρώτη θέση από έναν - και πάλι - φανταστικό Marco Bezzecchi!

 

Οι δυο τους έδιναν σπουδαίες μεταξύ τους μάχες σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του Αγώνα. Μ’ αυτούς τους δυο ξεκίνησε και ο τελευταίος, δραματικός γύρος.

 

Λίγα δευτερόλεπτα πριν μπούμε στον τελευταίο γύρο, ο Enea Bastianini έκανε το λάθος κι έπεσε για τρίτη φορά φέτος.

 

Πίσω του ήταν ο Kornfeil που πάτησε τη μοτοσυκλέτα του Ιταλού, εκτοξεύτηκε στον αέρα και προσγειώθηκε στα χαλίκια για να συνεχίσει τον Αγώνα με θεαματικό τρόπο!

 

Μπροστά η ΚΤΜ έδειχνε πολύ δυνατή στα ικανά χέρια του Bezzecchi, ενώ ο Martin έχανε τη δεύτερη θέση από έναν τρομερά αποφασισμένο στο τέλος Di Giannantonio!

 

Ο Diggia δεν ήθελε τίποτε άλλα παρά τη νίκη και αμέσως προσπέρασε και τον Bezzecchi, ενώ σχεδόν αμέσως ο Bezzecchi είχε hihside!!

 

O Ιταλός έπεσε από τη μοτοσυκλέτα του ενώ ο Martin που ήταν πίσω του δεν προλάβαινε ν’ αντιδράσει και έπεσε και αυτός.

 

Ήταν μια δεύτερη συνεχόμενη πτώση του Martin ο οποίος και πάλι, όπως στην Jerez πριν 2 εβδομάδες, δεν έφταιγε!

 

Ο Diggia πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού και έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στην Moto3.

 

Όμως λίγο αργότερα έμαθε ότι δέχτηκε ποινή 3’’ (στα επίσημα χαρτιά είναι 2’’) επειδή έκοψε την πίστα στην 9 έξι γύρους πριν το τέλος.

 

Ο Diggia δεν μπορούσε να το πιστέψει κι έκλαιγε μέσα από το κράνος του όταν το έμαθε. Για τον ίδιο λόγο, με ποινή, τιμωρήθηκαν και ο Kornfeil (1.3’’) αλλά και ο Antonelli (1.8’’).

 

Έτσι τη νίκη, ανέλπιστα, πήρε ο Albert Arenas που ήταν και η πρώτο της καριέρας του, ενώ ο Migno ανέβηκε στο βάθρο των νικητών για πρώτη φορά το ’18!

 

Οι δυο παραπάνω οδηγοί έκαναν το 1-2 για την ομάδα Angel Nieto, ενώ για τον Migno ήταν το πρώτο του βάθρο μετά τον περσινό Αγώνα στο Mugello, όταν και είχε πάρει τη μοναδική νίκη της ΚΤΜ για το 2017.

 

Τέταρτος υποχώρησε ο Diggia, πέμπτος - μετά την τιμωρία του - ο Antonelli και 6ος ο Kornfeil που επίσης δέχτηκε ποινή.

 

Πιο πίσω, στη δεκάδα, θέση πήραν τόσο ο Tony Arbolino, όσο και ο Aron Canet που από τελευταίος κατάφερε να πάρει την 8η θέση.

 

Στη βαθμολογία, παρά την πτώση του, για δεύτερο Αγώνα μένει επικεφαλής ο Marco Bezzecchi, με τον Diggia δεύτερο και τον Canet στην 3η θέση, 1β μπροστά από τον Martin.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα