• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoGP: Ζέσταμα
1ος με το σκληρό πίσω ο Marquez
Νέα 20/05/2018 - 11:29

Δυνατός με το σκληρό πίσω ελαστικό έδειξε για μια ακόμη φορά ο Marc Marquez, ο οποίος ήταν ο πιο γρήγορος από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας στο ζέσταμα.

 

Ο Ισπανός σταμάτησε το χρονόμετρο - με τον τελευταίο του γύρο - στο 1:31.868 την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι ήταν στο 1:32!

 

Άλλωστε η διαφορά του από τον δεύτερο τα λέει όλα, για μια τόσο μικρή πίστα όπως είναι το Le Mans, καθώς διαμορφώθηκε στο τέλος στα 0.452’’.

 

Βέβαια η θερμοκρασία στην άσφαλτο ήταν πολύ χαμηλή, στους 23-24 βαθμούς, ενώ θα είναι διπλάσια την ώρα του Αγώνα.

 

Δεύτερος ήταν ο Dovi, που επιβεβαιώνει και αυτός την καλή του κατάσταση σε μια πίστα που δεν ταιριάζει και πολύ στην Ducati.

 

Ανεβασμένος και ο Iannone, μετά τα δυο συνεχόμενα βάθρα του, με τον αναβάτη της Suzuki να κάνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

 

Έξι δέκατα από την κορυφή ήταν ο Jack Miller, στην τέταρτη θέση, ενώ οχτώ δέκατα πιο αργός από τον Marquez ήταν ο Rossi.

 

Ο Vale ήταν η καλύτερη Yamaha σήμερα, καθώς ο Vinales δεν πέτυχε κάτι καλύτερο από την ένατη θέση, ενώ ο Zarco είχε μια πτώση στην αρχή κι έμεινε 10ος.

 

Πίσω από τον Rossi ήταν ο Dani Pedrosa, ενώ καλή ήταν η παρουσία τόσο του Petrucci, που θα ξεκινήσει από την 1η σειρά τον Αγώνα, όσο και του Aleix Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto3: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Ποια είναι η αμοιβή του Dovi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα