• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bartholemy: Αβάσιμες οι κατηγορίες!
Τίποτα δεν παρουσιάστηκε εναντίον μου
Νέα 15/05/2018 - 11:01

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε τα νέα για την κόντρα στην ομάδα της Marc VDS, ανάμεσα στον ιδιοκτήτη Van der Straten και τον Team Manager, Bartholemy.

 

Σύμφωνα με τις φήμες, ο πρώτος εντόπισε κακοδιαχείριση στα οικονομικά της ομάδας και κατηγόρησε τον δεύτερο.

 

Μάλιστα ακουγόταν έντονα στο paddock ότι ο Bartholemy απολύθηκε, ενώ η απουσία του από το γκαράζ της ομάδας στο τεστ της Jerez έδινε βάσεις σ’ αυτές τις φήμες.

 

Πριν από λίγες ώρες όμως, ο ίδιος ο Bartholemy αρνείται κατηγορηματικά όλα όσα του προσάπτουν και τονίζει ότι συνεχίζει στο ρόλο του ως Team Manager στην Marc VDS.

 

Παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση του Michael Bartholemy, όπως την υπέγραψε ο ίδιος:

 

Υπήρξαν ισχυρισμοί εναντίον μου για οικονομικές παρατυπίες στο GP της Jerez. Αυτές οι κατηγορίες δεν έγιναν άμεσα, αλλά έμμεσα μέσω του Τύπου.

 

Δεδομένου ότι αυτοί οι ισχυρισμοί έγιναν εναντίον μου, ως Διευθυντή της Marc VDS Racing, απέρριψα ανεπιφύλακτα αυτούς και ορκίστηκα ότι θα υπερασπιστώ έντονα τον εαυτό μου εναντίον τους.

 

Αυτή είναι και παραμένει η ξεκάθαρη θέση μου. Για να επιλυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα το γρηγορότερο δυνατό, έκανα επαναλαμβανόμενες αιτήσεις μέσω των νομικών μου εκπροσώπων, ώστε να μου παραδοθούν συγκεκριμένες αποδείξεις αναφορικά με αυτούς τους αβάσιμους ισχυρισμούς.

 

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι καμμία απόδειξη δεν παρουσιάστηκε από τον κ. Marc Van der Straten ή τη νομική του ομάδα. Επιπρόσθετα, μας ενημέρωσαν ότι οι δημοσιογράφοι μετέφεραν λανθασμένα τις δηλώσεις του κ. Van der Straten.

 

Θέλω επίσης να καταστήσω σαφές ότι ο κ. Marc Van der Straten και η νομική του ομάδα, επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει καμμία καταγγελία σύμβασης. Επιπλέον δεν επικοινώνησαν μαζί μου για να με ενημερώσουν ότι δεν θα είμαι υπεύθυνος για την Marc VDS στο μέλλον.

 

Πρότεινα αρκετές επιλογές για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να επιλυθεί αυτό το ζήτημα, αλλά καμμία λύση δεν παρουσιάστηκε από τον κ. Marc Van der Straten. Έλαβα μια αίτηση για συνάντηση την Δευτέρα στις 14 Μαΐου στη Γενεύη, στην Ελβετία και επιβεβαίωσα ότι θα παρευρεθώ. Την Παρασκευή το απόγευμα η συνάντηση αυτή ακυρώθηκε χωρίς να δοθεί κάποια εξήγηση και χωρίς κάποια ένδειξη ότι θα επαναπρογραμματιστεί.

 

Για μένα, αυτή η ενέργεια μπορεί να ερμηνευτεί με έναν μόνο τρόπο:  ότι όλες αυτές οι κατηγορίες δεν υφίστανται πια. Επομένως θα δώσω το παρών αυτό το Σ/Κ στο GP του Le Mans, ως Διευθυντής της Marc VDS, με όλη μου την αφοσίωση στην ομάδα.

 

Θα ήθελα να αδράξω αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσω προσωπικά εκείνους, τόσο μέσα όσο και έξω από το paddock, που δεν δίστασαν να με στηρίξουν έναντι αυτών των αβάσιμων ισχυρισμών. Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που υπέφερε και περισσότερο από τους άλλους απ’ αυτές τις αβάσιμες κατηγορίες.

Επόμενο άρθρο »

Ο εντός έδρας Αγώνας της Michelin

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Στο σπίτι του Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα