• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προβλήματα στην Marc VDS
Διαψεύδονται φήμες ότι η ομάδα αποχωρεί!
Νέα 07/05/2018 - 14:54

Την ώρα που η Marc VDS προσπαθεί ν’ αποφασίσει τι μοτοσυκλέτες θα έχει από τη νέα σεζόν, έρχονται πολλαπλά προβλήματα να προστεθούν στην ομάδα.

 

Η δυσαρέσκεια της Marc VDS με την Honda είναι δεδομένη και τη γνωρίζουν όλοι στο paddock εδώ και μήνες.

 

Η ομάδα συζητά τόσο με την Suzuki, όσο και με την Yamaha, που της έχουν κάνει πρόταση να είναι η δορυφορική τους ομάδα από το 2019.

 

Μέχρι πρότινος ξέραμε ότι η Marc VDS ήταν πιο κοντά στην Suzuki, όμως τα δεδομένα έχουν ανατραπεί.

 

Αν και ο Davide Brivio δήλωνε στην αρχή της χρονιάς ότι είναι πολύ πιθανό η Suzuki να έχει δορυφορική ομάδα από του χρόνου, αυτό μάλλον δεν θα γίνει πραγματικότητα.

 

Οι τελευταίες πληροφορίες από το εργοστάσιο είναι ότι οι Ιάπωνες επικεφαλής δεν επιθυμούν - για διάφορους λόγους - να έχουν δορυφορική ομάδα από το ’19.

 

Η (νέα) διστακτικότητα αυτή, ανοίγει το δρόμο της Marc VDS προς την Yamaha, μια συνεργασία όμως που θα έχει ημερομηνία λήξης μετά την έλευση της ομάδας του Rossi στη μεγάλη κατηγορία.

 

Όμως όλα τα παραπάνω περνούν πλέον σε δεύτερη μοίρα.

 

Ο λόγος είναι οι ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό της ομάδας, με φήμες να θέλουν τη σχέση των Bartholemy και του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της ομάδας, Marc Van der Straten να είναι πολύ άσχημη.

 

Μάλιστα υπήρξαν κάποιες πρώτες πληροφορίες ότι ο Bartholemy απολύθηκε, ωστόσο κάτι τέτοιο ακόμα δεν ισχύει και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Πάντως τα προβλήματα υπάρχουν.

 

Όλα αυτά έκαναν εύκολη τη διάδοση της φήμης ότι το μέλλον της Marc VDS στο MotoGP δεν είναι καθόλου σίγουρο.

 

Ο Marc Van der Straten όμως, (από τα αρχικά του είναι το όνομα της ομάδας) αντέδρασε αστραπιαία σε αυτές τις φήμες, βγάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση:

 

«Άκουσα τις φήμες και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση για όλους τους ανθρώπους του paddock, αλλά και τους φιλάθλους».

 

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε στους Αγώνες και να είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως τώρα, μέχρι το 2021. Αυτή είναι η πρόθεσή μου και αυτό ακριβώς θα κάνουμε».

 

Από την ανακοίνωσή του πάντως, είναι αισθητή η απουσία της λέξης «τουλάχιστον» πριν το «...μέχρι το 2021».

 

Να σημειώσουμε ότι τη θέση του Bartholemy πήρε η Marina Rossi που ήταν το δεξί του χέρι και η οποία - κι αυτό έχει ενδιαφέρον - είναι η κοπέλα του Sam Lowes.

Επόμενο άρθρο »

Σοκ στον κόσμο του Motocross

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez test: Η Yamaha ρυθμίζει τα ηλεκτρονικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα