• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon: Superpole
Ο Melandri κέρδισε και πάλι τον Rea!
Νέα 14/04/2018 - 13:26

Την pole position στον πρώτο Ευρωπαϊκό Γύρο του Πρωταθλήματος πήρε ο Marco Melandri, επικρατώντας εκ νέου του Jonathn Rea.

 

Ο Ιταλός δείχνει έτοιμος να ανακαταλάβει την πρώτη θέση στη βαθμολογία, που έχασε από τον Rea την προηγούμενη φορά στην Ταϋλάνδη.

 

Το 1:49.543 του Melandri ήταν αρκετό για να αφήσει 31χιλ πίσω του τον Jonathan Rea, ενώ μέχρι πρότινος ο Sykes έδειχνε έτοιμος να πάρει την pole.

 

Ο Sykes ήταν πολύ γρήγορος στον τελευταίο του γύρο, αλλά έχασε αρκετά στην ευθεία κι έτσι συμβιβάστηκε με την τρίτη θέση.

 

Ο Davies έχει έξι νίκες στη συγκεκριμένη πίστα, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Βρετανό να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

Ο αναβάτης της Ducati είχε ένα lowside στον τελευταίο γρήγορο γύρο του και θα πρέπει να ξεκινήσει από την 11η θέση τον Αγώνα στις 14:00 σήμερα.

 

Η πτώση ήρθε στην 2 και εκεί είχαμε άλλους δυο αναβάτες που έκαναν το λάθος κι έπεσαν. Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Xavi Fores με την ιδιωτική του Ducati.

 

Δίπλα του είναι το δίδυμο της Pata Yamaha, με τον Alex Lowes να είναι για 10χιλ πιο γρήγορος από τον Michael Van der Mark.

 

O Jordi Torres συνεχίζει να δείχνει τη δύναμή του πάνω στην MV Agusta και είναι αυτός που ανοίγει την τρίτη σειρά, μπροστά από τον Rinaldi.

 

Ο Michael Ruben Rinaldi - οδηγός της Aruba.it Racing Ducati Junior Team - θα συμμετάσχει φέτος σε όλους τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

 

Ένατος ήταν ο Leon Camier με την Honda του, ενώ στην τέταρτη σειρά είναι όλοι όσοι έπεσαν στην 2, ο Savadori (Aprilia), ο Davies (Ducati) και ο Leonov (Kawasaki).

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Aragon: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Aragon: ΕΔ1-ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα