• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon: ΕΔ1-ΕΔ2
Melandri-Rea στα 39χιλ μεταξύ τους
Νέα 14/04/2018 - 08:36

Ο Jonathan Rea ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση στο βρεγμένο στις ΕΔ1, αλλά λίγο αργότερα, στα δεύτερα ελεύθερα, ο Marco Melandri αντεπιτέθηκε.

 

Ο Ιταλός της Ducati, που έχασε το προβάδισμα από τον Rea στη βαθμολογία, κατάφερε - σε στεγνή πίστα στις ΕΔ2 - να περάσει στην πρώτη θέση.

 

Η διαφορά του από τον Rea και την Kawasaki του ήταν μόλις στα 39χιλ του δευτερολέπτου, ενώ ο Tom Sykes ήταν μόλις δυο δέκατα πιο πίσω.

 

Για το μεγαλύτερο διάστημα των ΕΔ2 ήταν ο Chaz Davies αυτός που κρατούσε την πρώτη θέση, στο τέλος όμως υποχώρησε στην 4η και μάλιστα με διαφορά μισού δευτερολέπτου από την κορυφή.

 

Πίσω από τις Ducati και τις Kawasaki, στην 5η θέση, ήταν ο Michael Van der Mark της Yamaha, ο οποίος κράτησε για δυο δέκατα πίσω του την MV Agusta του Jordi Torres.

 

Ο καλύτερός από τους ανεξάρτητους αναβάτες ήταν ο Xavi Fores με την Ducati του, ενώ στη δεκάδα των πρώτων που περνούν απευθείας στην SP2 ήταν και οι Lowes (Yamaha), Rinaldi (Ducati) και Savadori (Aprilia).

 

Ο τελευταίος κατάφερε να πάρει την τελευταία θέση στη δεκάδα από τον Davide Giugliano που επιστρέφει στα SBK-Motul ως προσωρινός αντικαταστάτης του τραυματία Eugene Laverty.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Aragon: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

Μοτοκρός στην Χαλκίδα 14&15 Απριλίου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα