• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι τρεις ευχές του Dovi!
Ένα δεύτερο παιδί, ο Τίτλος και...
Νέα 30/03/2018 - 09:49

Αν μπορούσατε να πραγματοποιήσετε τρεις ευχές, ποιές θα ήταν αυτές;

 

Αυτή ήταν η ερώτηση που έθεσαν στον Andrea Dovizioso, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του Ιταλού οδηγού σε τηλεοπτικό κανάλι της γειτονικής μας χώρας.

 

Η απάντηση του Dovi ήταν: «Ένα δεύτερο παιδί (σ.σ. έχει ήδη μια κόρη), τον Τίτλο στο MotoGP και η τρίτη... δεν σας λέω!»

 

Μας άφησε στο σκοτάδι λοιπόν για την τρίτη επιθυμία του. Για την πρώτη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παρά μόνο ότι του το ευχόμαστε.

 

Όσο για τη δεύτερη, ο Dovi έβαλε τα πρώτα θεμέλια για να την πραγματοποιήσει, κερδίζοντας στον Αγώνα του Qatar. Βέβαια ο δρόμος παραμένει μακρύς και δύσκολος.

 

Είναι ένας στόχος που παραλίγο να πετύχει την περασμένη σεζόν και τώρα είναι έτοιμος να τον κυνηγήσει και πάλι με όλες του τις δυνάμεις.

 

«Το ότι είμαι δεύτερος στο MotoGP δεν με κάνει διαφορετικό από τους άλλους», συνέχισε να λέει στη συνέντευξή του.

 

«Πέτυχα κάτι το ιδιαίτερο σ’ αυτό το άθλημα, αλλά παραμένω ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Άλλοι που γίνονται διάσημοι ίσως νοιώθουν πιο σημαντικοί».

 

Και συνέχισε λέγοντας:

 

«Από την έξω πλευρά ίσως φαίνομαι πιο φυσιολογικός, αλλά για μένα αυτό σημαίνει ότι είμαι προσγειωμένος και χαμηλών τόνων».

 

«Μπορεί ν’ ακούγεται κάπως... αλλά δεν είναι εύκολο να είσαι χαμηλών τόνων σε κάποιο άθλημα όταν φτάσεις ένα συγκεκριμένο επίπεδο».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Το paddock κι εγώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Στην COSMOTE TV και το ΠΠΤ2018

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα