• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην COSMOTE TV και το ΠΠΤ2018
Για 2η συνεχή χρονιά!
Νέα 29/03/2018 - 23:34

Οι 6 αγώνες του ΠΠΤ2018 θα προβληθούν από την COSMOTE TV στο κανάλι SPORT5HD.

Είναι μια επιτυχία για την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.(Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος) που για 2η συνεχόμενη χρονιά εξασφάλισε την παρουσία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στο κατ' εξοχήν κανάλι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, το οποίο για 7η χρονιά προβάλλει το MotoGP!

Την δημοσιογραφική επιμέλεια θα έχει η ομάδα του περιοδικού MOTOGP WORLD, με παρουσιαστή του ΠΠΤ2018 τον Δημήτρη Διατσίδη, στο σχολιασμό τον Μπάμπη Κελάφη, ενώ ο Κυριάκος Αντωνίου θα βρίσκεται δίπλα στον σκηνοθέτη της μετάδοσης.

Οι 4 από τους 6 Αγώνες θα μαγνητοσκοπηθούν από την διεθνούς φήμης εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών OTSE HD PRODUCTIONS, η οποία καλύπτει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μotocross FIM MXGP. Θα περιλαμβάνουν την μετάδοση ολόκληρου του Αγώνα και των Απονομών των κατηγοριών Supersport (SSP) & Superbikes (SBK), ενώ θα υπάρξει προσπάθεια κάλυψης με στιγμιότυπα και από τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Οι δύο Αγώνες που υπολείπονται θα καλυφθούν από την εταιρία του κ. Ηλία Ντέβελι και θα περιλαμβάνουν τα κυριότερα στιγμιότυπα από όλες τις κατηγορίες.

Το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων θα ανακοινώνεται ανά Αγώνα από την Cosmote TV.

 

Επόμενο άρθρο »

Οι τρεις ευχές του Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Να πάει ο Zarco στην Honda;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα