• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Το paddock κι εγώ!
Οι φίλοι και αντίπαλοι
Νέα 30/03/2018 - 10:45

Τη δυναμική των σχέσεων ανάμεσα στους αθλητές του MotoGP προσπαθεί να σκιαγραφήσει σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Cal Crutchlow.

 

Ο Βρετανός μίλησε για τους συναθλητές του μέσα στις πίστες, αυτούς που είναι οι μόνοι που μπορούν να τον καταλάβουν, συγχρόνως όμως είναι και οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί του.

 

«Το γεγονός ότι δεν σου αρέσουν οι αντίπαλοι μέσα στην πίστα, δεν σημαίνει ότι δεν τα πας καλά μαζί τους έξω από αυτήν».

 

«Όπως το βλέπω, όλοι μας έχουμε θυσιάσει τα ίδια πράγματα. Είσαι μακριά απ’ το σπίτι σου, ταξιδεύεις συνεχώς και δεν αρέσουν σε όλους τα ταξίδια».

 

«Όλοι θέλουμε το ίδιο κι έτσι πρέπει να έχεις σεβασμό γι’ αυτούς... κι όταν είναι σκούρα για σένα τα πράγματα, τότε κάποια στιγμή θα είναι και γι’ αυτούς».

 

«Τα σκέφτομαι αυτά... άλλοι δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους γιατί έτσι είναι ως άνθρωποι... ίσως εγώ να τα βλέπω διαφορετικά».

 

«Είμαστε όλοι μαζί σ’ αυτό, ρισκάρουμε όλοι τις ζωές μας και πρέπει να έχεις μια κάποια εμπιστοσύνη σ’ αυτόν που είναι δίπλα σου».

 

«Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους συμπαθείς κιόλας! Αν μου αρέσουν αρκετοί απ’ αυτούς; Ναι. Αν δεν μου αρέσουν κάποιοι; Ναι. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα δώσουμε τα χέρια».

 

Όταν τον ρώτησαν για τη σχέση του με τους άλλους Άγγλους αναβάτες στο paddock, ο Crutchlow αποκρίθηκε:

 

«Προφανώς τα πάω καλά με τον Smith. Δεν τον θεωρώ και τον καλύτερο αναβάτη του κόσμου, αλλά ούτε κι εμένα με θεωρώ τον καλύτερο».

 

«Αγαπάω τον Sam Lowes! Μ’ αρέσει ο χαρακτήρας του και είναι πολύ καλός φίλος μου. Δεν τα πάω τόσο καλά με τον Redding, αλλά δεν με πειράζει».

 

«Πάντα όμως εύχομαι να τα πάνε καλά. Αντιπροσωπεύουν τη χώρα στην οποία γεννήθηκα και θέλω να τους βλέπω να τα πάνε καλά απέναντι σε Ιταλούς και Ισπανούς που μεγαλώνουν μέσα στο μηχανοκίνητο κόσμο».

 

«Όλα όμως εξαρτώνται από τη συμπεριφορά τους... μην με παρεξηγείται όμως! Ούτε κι εγώ είμαι άγγελος. Τα πάω καλά με τον Dovi, με τον Marc, με τον Vale... αλλά όχι και με τον Dani».

 

«Κι όχι επειδή με χτύπησε στο Mugello πέρυσι... αυτό δεν έχει καμμία σχέση, αλήθεια!», σχολίασε γελώντας ο Cal.

Επόμενο άρθρο »

Ούτε που το σκέφτομαι!

« Προηγούμενο άρθρο

Οι τρεις ευχές του Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα