• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix: Για να μείνω;
Θα πρέπει να βελτιωθεί η RS-GP
Νέα 23/03/2018 - 13:54

Ο Aleix Espargaro λέει ότι για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Aprilia, θα πρέπει ο κατασκευαστής να βελτιώσει την RS-GP μοτοσυκλέτα του.

 

Ο Ισπανός ξεκίνησε την 8η του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, μένοντας εκτός βαθμών στον πρώτο Αγώνα του Qatar (19ος).

 

Για μια ακόμη φορά η μοτοσυκλέτα του τον πρόδωσε, καθώς παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στην τροφοδοσία καυσίμου, που δεν του επέτρεψε να παλέψει στα τελευταία λεπτά.

 

Το συμβόλαιό του με την Aprilia τελειώνει φέτος και ο Ισπανός αναβάτης έχει ξεκινήσει συνομιλίες με την ομάδα, θέλει όμως διαβεβαιώσεις ότι η RS-GP θα βελτιωθεί.

 

«Δεν είμαι Valentino Rossi, το ξέρω αυτό, αλλά θεωρώ ότι έχω κερδίσει το σεβασμό για τη δουλειά που κάνω στην εξέλιξη μοτοσυκλέτας».

 

«Δεν είμαι στους διεκδικητές του Τίτλου, αλλά δουλεύω πιο σκληρά απ’ όλους και αυτό θέλω να εκτιμάται. Θέλω να συνεχίσω με την Aprilia, αλλά για την ώρα είμαστε μακριά από την κορυφή».

 

Η Aprilia δεν παρουσίασε το νέο της κινητήρα παρά μόνο στον 1ο Γύρο του Qatar, κάτι που ο Aleix Espargaro παραδέχεται ότι δεν τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

 

Για τον ίδιο τον κινητήρα, είπε ότι ενώ δεν αποτελεί κάτι το επαναστατικό, σίγουρα είναι ένα βήμα μπροστά και κάτι που τον βοηθά να θέλει να συνεχίσει.

 

«Δεν είμαι 22 χρονών και δεν θα είμαι πάντα μπροστά. Πιστεύω ότι είμαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου και θέλω να παλεύω για βάθρα».

 

«Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει και η μοτοσυκλέτα να συμβαδίζει».

 

Τέλος, για τον Αγώνα, επανέλαβε ότι αν δεν είχε το πρόβλημα, θα μπορούσε να παλέψει για την 6άδα.

 

«Μετά το θέμα που παρουσιάστηκε άλλαξα στη χαρτογράφηση 3, την πιο αργή, αλλά και πάλι δεν βοήθησε ιδιαίτερα».

 

«Ήμουν πολύ αργός και προσπαθούσα να συντηρήσω τη βενζίνη και δεν πίεζα αλλά και πάλι ήμουν ανταγωνιστικός».

 

«Αν είχα την ίδια χαρτογράφηση που είχα στις κατατακτήριες, είμαι βέβαιος ότι θα πάλευα για την 6άδα διότι, όπως πάντα, ο ρυθμός μας στο δεύτερο μισό είναι καλύτερος».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Τα φρένα στην Ταυλάνδη;

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Thailand: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα