• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Thailand: ΕΔ2
Κατέβηκαν οι χρόνοι, 1ος ο Laverty!
Νέα 23/03/2018 - 13:01

Πολύ μικρές οι διαφορές στις ΕΔ2 της Ταϋλάνδης, με τους 11 πρώτους αναβάτες των SBK-Motul να έχουν μεταξύ τους διαφορά στο μισό δευτερόλεπτο!

 

Ο Eugene Laverty (Aprilia) συνεχίζει να δείχνει τη δύναμή του στον ένα γύρο και κατάφερε να πάρει την 1η θέση, με διαφορά μόλις 34χιλ από τον δεύτερο Leon Camier!

 

Οι αναβάτες θα συναντήσουν περίπου τις ίδιες συνθήκες και αύριο, στις κατατακτήριες δοκιμές κι έτσι πίεσαν στα τελευταία λεπτά, κατεβάζοντας τους χρόνους τους.

 

Ο Laverty έκανε 1:33.851, με την Honda και τον Leon Camier να χάνουν για λίγο την πρώτη θέση.

 

Όπως σχεδόν όλοι, έτσι και ο Jonathan Rea βελτίωσε το χρόνο του και ανέβηκε στην τρίτη θέση των ΕΔ2 και στην τέταρτη των συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

 

Ο μόνος που δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του στις ΕΔ2 ήταν ο Xavi Fores, ο οποίος ήταν 4ος στις ΕΔ2 και τρίτος στα συνδυασμένα.

 

Σημαντικά βελτιωμένος, όπως ο Rea, ήταν και ο Michael Van der Mark της Yamaha που ανέβηκε στην 5η θέση, μπροστά από τον Tom Sykes της Kawasaki.

 

Ο Jordi Torres και η MV Agusta παρέμειναν σε θέση (7η) που τους δίνει το δικαίωμα να περάσουν απευθείας στην SP2, όπως και το δίδυμο της Ducati μαζί με τον Alex Lowes.

 

Ο Marco Melandri, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, κατάφερε μόλις για 11χιλ να κρατήσει πίσω του, στην 11η θέση, τον Loris Baz της Althea BMW.

 

Να σημειώσουμε ότι οι πρώτοι δέκα οδηγοί των συνδυασμένων αποτελεσμάτων περνούν απευθείας στην SP2.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τις πρώτες πέντε θέσεις της λίστας με τους χρόνους, τις καταλαμβάνουν πέντε διαφορετικά εργοστάσια!

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Για να μείνω;

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Thailand: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα