• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto2: Αγώνας
Άντεξε ο Bagnaia για την 1η του νίκη!
Νέα 18/03/2018 - 19:10

Με το δεξί ξεκίνησε το Πρωτάθλημα της Moto2 ο Pecco Bagnaia, ο οποίος άντεξε στην πίεση του εκπληκτικού Baldassarri για να πάρει μια σπουδαία νίκη!

 

Όπως και στον Αγώνα της Moto3, έτσι κι εδώ τρεις ήταν οι οδηγοί που από το ξεκίνημα έδειξαν ότι υπερείχαν σε ρυθμό των άλλων,

 

Ο Bagnaia πήρε την εκκίνηση και τέθηκε επικεφαλής, με τους Alex Marquez και Lorenzo Baldassarri να ακολουθούν και να μεγαλώνουν συνεχώς τη διαφορά τους από τους άλλους.

 

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η νίκη θα κρινόταν ανάμεσα σ’ αυτούς τους τρεις, ο Marquez αντιμετώπισε πρόβλημα με το πίσω φρένο του, με τον δίσκο να έχει πυρακτώσει!

 

Παρά την απειλή του Pasini που μείωσε σημαντικά την απόστασή του από αυτόν, ο Marquez κράτησε τη ψυχραιμία του και στους τελευταίους γύρους κατάφερε να έχει καλό ρυθμό.

 

Είχε χάσει όμως επαφή με τους δυο αντιπάλους του μπροστά κι έπρεπε να συμβιβαστεί με την τρίτη θέση.

 

Στις πρώτες θέσεις, ο Bagnaia ήταν ο μόνος που είχε βάλει το έξτρα σκληρό πίσω ελαστικό της Dunlop και θα περίμενε κανείς να του δώσει το κάτι παραπάνω στο τέλος.

 

Όμως ήταν ο Baldassarri αυτός που έκλεψε την παράσταση, κυνηγώντας τη νίκη με νύχια και με δόντια μέχρι το τέλος!

 

Κάλυψε τη διαφορά του από τον Bagnaia κι έδωσε άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά του Αγώνα, χωρίς να καταφέρει όμως να κάνει την έκπληξη για ένα μόλις δέκατο.

 

Πίσω από τους Alex Marquez και Mattia Pasini ήταν το δίδυμο της KTM, που δεν κατάφεραν να απειλήσουν για μια θέση στο βάθρο.

 

Ο Oliveira αρκέστηκε στο τέλος με την 5η θέση κερδίζοντας για 48χιλ τον ομόσταυλό του, τον Brad Binder.

 

Οι Kalex κυριάρχησαν σήμερα, με μόνο τις δυο παραπάνω ΚΤΜ να σπάνε την κυριαρχία τους στις πρώτες 11 θέσεις.

 

Μόνο μια πτώση στον Αγώνα της Moto2 και αυτή ήρθε από τον Sam Lowes που ξεκινά με το χειρότερο τρόπο την προσπάθειά του να πάρει Τίτλο στην Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Qatar MotoGP: Grande Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα