• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez Test Ημ. 2
Κάτω από τον απόλυτο χρόνο ο Martin
Νέα 08/03/2018 - 11:12

Η δεύτερη ημέρα δοκιμών στην Jerez της Ισπανίας ήταν ευνοϊκή για τους αναβάτες της Moto2, καθώς είχαν πολύ χρόνο στο στεγνό.

 

Κάτι που δυστυχώς δεν προβλέπεται για σήμερα, που είναι και η τελευταία ημέρα του τεστ στην Ισπανική πίστα.

 

Στις καλές χτεσινές συνθήκες ο Jorge Martin έδειξε τη δύναμή του και κατάφερε να είναι ο μόνος που έπεσε κάτω από τον απόλυτο χρόνο πίστας.

 

Έστω και ανεπίσημα, ο αναβάτης της ομάδας του Gresini έγινε ο πρώτος αναβάτης της Moto3 που «γυρίζει» την Jerez στο 1:45.

 

Ένα δέκατο πίσω του ήταν ο Enea Bastianini που για μια ακόμη φορά δείχνει πόσο καλά έχει εγκλιματιστεί στη νέα του ομάδα.

 

Οι Honda κυριάρχησαν στις τέσσερεις πρώτες θέσεις, όπως και οι Ισπανοί με τους Ιταλούς που εναλλάσσονται μέχρι και την 7η θέση της λίστας με τους χρόνους.

 

Τον τρίτο καλύτερο χρόνο είχε ο Aron Canet που ήταν και ο τελευταίος με μικρή διαφορά από τον πρώτο, καθώς από τον 4ο και κάτω αυτή μεγάλωνε.

 

Ο Fabio di Giannantonio ήταν έξι δέκατα πιο αργός από τον ομόσταυλό του στην πρώτη θέση και πίσω του πήρε θέση ο Marco Bezzecchi.

 

Ο νεαρός Ιταλός ήταν η καλύτερη KTM, σε μια ημέρα που ο συγκεκριμένος κατασκευαστής είχε μόλις δυο μοτοσυκλέτες στην πρώτη δεκάδα.

 

Ο Bezzecchi αποδεικνύεται υπολογίσιμος αντίπαλος και ανταγωνιστικός με την ομάδα της PruestelGP KTM.

 

Συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και ο Alonso Lopez της Estrella Galicia, με τον Niccolo Antonelli να βελτιώνεται από προχτές και να ανεβαίνει στην 7η θέση.

 

Ο Antonelli από φέτος αγωνίζεται με την ομάδα προς τιμή του αείμνηστου Marco Simoncelli κι έχει ομόσταυλο τον Tatsuki Suzuki που ήταν 60χιλ πίσω του.

 

Τη δεκάδα των πρώτων κλείνουν ο Lorenzo dalla Porta της Leopard Racing και ο Βέλγος Livio Loi που μαζί με τον Migno ήταν οι τελευταίοι με διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον πρώτο.

Επόμενο άρθρο »

Διαζύγιο Lorenzo-Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez Test: Ημ. 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα