• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαζύγιο Lorenzo-Ducati;
Αυτό «βλέπει» ο Carlo Pernat!
Νέα 08/03/2018 - 11:29

Στην Ducati συνεχώς τονίζουν ότι δεν βιάζονται (υπάρχει λόγος και θα εξηγηθεί σε επόμενο άρθρο) να κλείσουν τους οδηγούς τους για το 2019.

 

Από την άλλη βγάζουν προς τα έξω ότι βασική τους προτεραιότητα είναι να ανανεώσουν με το νυν δίδυμό τους, δηλαδή τον Dovi και τον Lorenzo.

 

Ωστόσο για τον τελευταίο, ο γνωστός μάνατζερ στο χώρο του paddock, ο Carlo Pernat, δεν είναι και τόσο σίγουρος ότι θα ανανεώσει!

 

«Μετά τα 3-4 πρώτα GP η Ducati θα επιλέξει τον Dovi για πρώτο οδηγό της, ενώ βλέπω διαζύγιο με τον Lorenzo επειδή θα πρέπει να συμβιβαστεί με τα μισά απ’ ότι παίρνει τώρα».

 

«Τα χρήματα που ξόδεψε για τον Jorge τα χρησιμοποίησε για την εξέλιξη του πλαισίου που τώρα είναι παρόμοιο με αυτό της Yamaha».

 

Και συνεχίζει:

 

«Το πρόβλημα είναι ότι του Lorenzo δεν του αρέσει τόσο πολύ και η επένδυση αυτή έγινε για να έχει ένα πλαίσιο παρόμοιο με αυτό που είχε στην Yamaha και να φέρει αποτελέσματα».

 

«Το πρόβλημα είναι ότι έδινε οδηγίες, δεν εξέλιξε τη μοτοσυκλέτα και παρά ταύτα δεν του αρέσει. Κάτι δεν πάει καλά...».

 

Κατά τον Pernat, ο Lorenzo είναι: «...Πρωταθλητής, αλλά όχι τόσο σταθερός στις σκέψεις/αποφάσεις του...».

 

«Μας λέει ότι δεν έχει κάνει 100% δική του τη μοτοσυκλέτα... δεν θέλω να πω ότι είναι τρελός, αλλά περισσότερο ότι ελίσσεται».

Επόμενο άρθρο »

Video: Ο Marquez στο Qatar

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez Test Ημ. 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα