• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test: Ημ. 2
3 KTM μπροστά, 1ος ο Lowes!
Νέα 08/03/2018 - 09:53

Με τρεις ΚΤΜ στις πρώτες θέσεις και την πρώτη τετράδα των οδηγών κάτω από τον απόλυτο χρόνο πίστας, ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα στην Jerez.

 

Στην Ισπανική πίστα συνεχίζονται οι δοκιμές της μεσαίας κατηγορίας και ήταν ο Sam Lowes αυτός που χτες έκανε τον καλύτερο χρόνο.

 

Ήταν μια τέλεια ημέρα για την Swiss Innovative Investors που είδε τους αναβάτες της να κάνουν το 1-2 στη λίστα με τους χρόνους.

 

Ο Sam Lowes έγραψε 1:41.823 και μόλις ένα δέκατο πίσω του ήταν ο ομόσταυλός του, ο Iker Lecuona.

 

Ο Lowes επιστρέφει στην Moto2 με στόχο τον Τίτλο στην κατηγορία, ενώ ο Lecuona συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το ανταγωνιστικό πλαίσιο της ΚΤΜ.

 

Στην τρίτη θέση έχουμε τον Brad Binder που όπως και ο Lowes, βελτιώθηκε αισθητά τη δεύτερη ημέρα και ήταν μόλις δυο δέκατα πιο αργός από τον Άγγλο.

 

Ο Binder έκανε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Pecco Bagnaia που ήταν η πρώτη Kalex χτες.

 

Ο Bagnaia - που δούλεψε πολύ με τις αναρτήσεις της Ohlins που θα έχει από φέτος η SKY VR46 - ήταν και ο τελευταίος με χρόνο κάτω από τον απόλυτο χρόνο πίστας.

 

Ο Xavi Vierge με την Kalex του ήταν στην 5η θέση αλλά και μόνο τρία δέκατα από τον πρώτο, ενώ ελάχιστα πίσω του βρέθηκε ο Alex Marquez.

 

Έτσι, σε μια πίστα που όλοι τη γνωρίζουν πολύ καλά, οι έξι πρώτοι είχαν μεταξύ τους διαφορά όχι μεγαλύτερη από 0.338’’!

 

Έξι δέκατα πίσω από τον πρώτο και στην έβδομη θέση βρέθηκε ο Romano Fenati, μπροστά από τη δεύτερη εργοστασιακή KTM του Miguel Oliveira.

 

Τέλος, τη δεκάδα των πρώτων έκλεισαν ο έμπειρος Mattia Pasini και ο ετεροθαλής αδερφός του Valentino Rossi, ο Luca Marini.

 

Να σημειώσουμε ότι οι 20 από τους 30 αναβάτες της κατηγορίας ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο, ενώ σήμερα περιμένουμε βροχές στην Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez Test Ημ. 2

« Προηγούμενο άρθρο

Τα δεδομένα άλλαξαν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα