• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα δεδομένα άλλαξαν!
«Διαζύγιο» Marc VDS-Honda;
Νέα 07/03/2018 - 16:11

Το γεγονός ότι η Marc VDS δεν είναι καθόλου χαρούμενη με την Honda είναι κάτι που έχουμε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό.

 

Πιο συγκεκριμένα, απ’ όταν οι άνθρωποι του HRC άφησαν να τους φύγει ο Jack Miller τον οποίον πίστευαν στην Marc VDS.

 

Και όπως δήλωνε τότε ο Michael Bartholemy της Marc VDS, τον άφησαν χωρίς να δώσουν «μάχη» να τον κρατήσουν αν και ήξεραν ότι η Marc VDS τον ήθελε.

 

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν πριν καιρό, τώρα όμως ο Bartholemy επανέρχεται για να μας θυμίσει πόσο δυσαρεστημένοι είναι η ομάδα του με την Honda.

 

«Τα δεδομένα έχουν αλλάξει με την Honda και πρέπει να εξετάσουμε όλες τις επιλογές που έχουμε».

 

«Δεν θέλω ν’ αργήσω να πάρω μιαν απόφαση. Θέλω να έχω όλες τις προσφορές στο τραπέζι τώρα και μέχρι τον Απρίλιο ή τον Μάιο να έχουμε πάρει την απόφασή μας».

 

Το συμβόλαιο της Marcv VDS με την Honda λήγει στα τέλη της φετινής χρονιάς και είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ομάδα θα αγωνίζεται με άλλες μοτοσυκλέτες στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Η Suzuki είναι ένα από τα εργοστάσια με τα οποία συζητάμε», αποκαλύπτει ο Bartholemy, ο οποίος ήταν δυσαρεστημένος και με τη μικρή χρονική διάρκεια που τους πρότεινε η Honda.

 

«Πέρυσι μας έδωσαν τις μοτοσυκλέτες του ’17 αλλά ήθελαν να υπογράψουμε μόνο για ένα χρόνο. Εμείς θέλουμε περισσότερη υποστήριξη από ένα εργοστάσιο».

 

«Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και γι’ αυτούς και για εμάς».

 

«Είμαστε μια από τις καλύτερες δορυφορικές ομάδες χωρίς συμβόλαιο για το 2019 και θα δούμε τι θα γίνει. Στόχος μας είναι να έχουμε έναν συνεργάτη για τα επόμενα τρία χρόνια κι όχι για ένα μόνο».

 

Όπως φαίνεται λοιπόν, μετά το διαζύγιο ανάμεσα σε Tech3 και Yamaha, θα έχουμε τη λύση της συνεργασίας της Marc VDS με την Honda.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez Test: Ημ. 2

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα