• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi/Lorenzo/Marquez/Stoner;
Ποιός ήταν ο πιο δυνατός αντίπαλος του Dovi;
Νέα 16/01/2018 - 14:30

Αν και δεν κατάφερε στο τέλος να κατακτήσει τον Τίτλο του Πρωταθλητή, εν τούτοις δεν χωρά αμφιβολία ότι το 2017 ήταν η καλύτερη σεζόν του Andrea Dovizioso στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Ήταν καταπληκτικές οι στιγμές. Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε στη μοτοσυκλέτα, ώστε να συγκρίνουμε τις δυνάμεις μας με την Honda και την Yamaha».

 

«Περάσαμε στο επόμενο βήμα με τα ηλεκτρονικά και τα ελαστικά. Τώρα είναι σημαντικό να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα μέσα στις στροφές».

 

«Αυτό είναι που μας περιορίζει και το πληρώσαμε αρκετά ακριβά, ειδικά στο Phillip Island αλλά και σε άλλες πίστες που δεν έχουν δυνατά φρένα».

 

Ενδιαφέρον είχε και όταν τον ρώτησαν ποιός από τους Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Casey Stoner ή Marc Marquez ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει ποτέ.

 

«Ο Marquez, αλλά και ο Stoner ήταν άγριος. Θα βάλω και τον Valentino και τον Lorenzo όταν ήταν στις καλές τους στιγμές».

 

«Ο Marc εντυπωσιάζει περισσότερο τώρα επειδή κερδίζει. Μάλλον αυτός είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος, αλλά δεν μπορώ και να το εγγυηθώ».

Επόμενο άρθρο »

Κοντά στην Pramac ο Bagnaia!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Η Kiefer με 1 οδηγό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα