• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Η Kiefer με 1 οδηγό
Μένει ο Aegerter, εκτός ο Cortese
Νέα 16/01/2018 - 13:35

Μετά την αποτυχία της εξαγοράς της ομάδας από τον David Pickworth και τους επενδυτές του, η Kiefer Racing παραμένει στο Πρωτάθλημα της Moto2 αλλά με έναν μόνο αναβάτη.

 

Η ομάδα, που έχασε στην Sepang τον περασμένο Οκτώβρη τον έναν εκ των δυο ιδιοκτητών της, τον Stefan Kiefer, κρατά τον Dominique Aegerter και αφήνει ελεύθερο τον Sandro Cortese.

 

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τα μηνύματα συμπαράστασης μετά το θάνατο του Stefan», σχολιάζει ο Jochen Kiefer, ο αδερφός του.

 

«Δυστυχώς όμως το 2018 ξεκίνησε με άλλη μια αναποδιά για εμάς, μιας και οι συνομιλίες για την εξαγορά της ομάδας από τον David Pickworth κατέρρευσαν».

 

«Κρίμα, γιατί θέλαμε να έχουμε δυο αναβάτες. Λυπούμαστε πάρα πολύ για τον Sandro Cortese. Είχαμε δουλέψει μαζί του το 2015... του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του».

 

«Προσωπικά έχω λάβει μεγάλη συμπαράσταση από πολλούς όλο αυτό το δύσκολο διάστημα. Λυπάμαι επίσης που λόγω των συνθηκών, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τους πάντες στις θέσεις τους».

 

Η ομάδα θα έχει πλαίσιο της ΚΤΜ για τον Dominoque Aegerter, ο οποίος πέρυσι (με Suter) είχε νικήσει στο Misano, αλλά ακυρώθηκε λόγω χρήσης μη εγκεκριμένου λαδιού στον κινητήρα.

Επόμενο άρθρο »

Rossi/Lorenzo/Marquez/Stoner;

« Προηγούμενο άρθρο

Dall’Igna: Είμαστε το σημείο αναφοράς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα