• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κοντά στην Pramac ο Bagnaia!
Έτοιμος να υπογράψει για το ‘19
Νέα 16/01/2018 - 14:51

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Francesco Bagnaia είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την ομάδα της Pramac Ducati για το 2019.

 

Η Ιταλική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι σχεδόν σίγουρη και μόνο λίγες λεπτομέρειες απομένουν να διευθετηθούν.

 

Έτσι, ο αναβάτης από την Ακαδημία του Valentino Rossi - κι ένα από τα φαβορί για τον Τίτλο της Moto2 το 2018 - θα κάνει το βήμα για τη μεγάλη κατηγορία την επόμενη σεζόν.

 

Φυσικά αυτό είναι ένα σενάριο και τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί.

 

Άλλωστε δεν είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι ο Danilo Petrucci θα αποτελέσει παρελθόν από τους κόκκινους.

 

Ο Petrux θα έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και το 2018 και πρόσφατα επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους κόκκινους, παρά την εξαιρετικά συμφέρουσα οικονομική πρόταση που είχε από την Aprilia.

 

Αλλά και στην Ducati μιλούν με τα καλύτερα για τον Petrucci, τα αποτελέσματα του οποίου έχουν ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας.

 

Από την άλλη ο Petrucci θέλει εργοστασιακή θέση και αν τελικά μια τέτοια δεν ανοίξει στην εργοστασιακή ομάδα, δεν αποκλείεται να φύγει από τους κόκκινους.

 

Ο δεύτερος αναβάτης της Pramac για το 2018 είναι ο Jack Miller ο οποίος φέτος θ’ αγωνιστεί με την ομάδα κι αποτελεί ένα στοίχημα για τους κόκκινους που τον πήραν από το HRC.

Επόμενο άρθρο »

Η Ομάδα GasGas συνεχίζει την πορεία της στο Ράλλυ Ντακάρ

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi/Lorenzo/Marquez/Stoner;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα