• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θέλω να δώσω στην Ducati
Τον καλύτερο δυνατό Jorge!
Νέα 16/01/2018 - 10:42

Πέρυσι ήταν χρονιά προσαρμογής για τον Jorge Lorenzo στην ομάδα της Ducati. Φέτος όμως τόσο ο ίδιος, όσο και οι οπαδοί των κόκκινων, περιμένουν αποτελέσματα.

 

Ο Ισπανός άσος της Ducati μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της χτεσινής παρουσίασης και ξεκίνησε λέγοντας:

 

«Σίγουρα ξεκινάμε με περισσότερη επίγνωση φέτος. Ως αναβάτης γενικά αλλά και ειδικότερα ως αναβάτης της Ducati. Τώρα καταλαβαίνω περισσότερο τη μοτοσυκλέτα».

 

«Νομίζω ότι ξέρω καλύτερα τι πρέπει να κάνω ώστε να είμαι γρήγορος. Ήδη στους τελευταίους αγώνες πάλευα για τις θέσεις στην 5άδα και στην Aragon οδήγησα την κούρσα για μεγάλο διάστημα παρά το ότι δεν κέρδισα».

 

«Αλλά οκ, δεν πειράζει... η νίκη δεν πρέπει να γίνει εμμονή».

 

Πέρυσι ήταν η χειρότερή του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, όπου για πρώτη φορά δεν κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Πως το χειρίστηκε το θέμα αυτό;

 

«Με απόλυτη ηρεμία. Όπως και να ‘χει, με θεωρώ καλύτερο αναβάτη μετά την περσινή σεζόν. Η νίκη δεν ήρθε για πολλούς λόγους και κυρίως λόγω των προβλημάτων προσαρμογής».

 

«Έπρεπε ν’ αλλάξω το στυλ μου για να είμαι γρήγορος. Η Ducati με βοήθησε, διευκολύνοντάς με αλλά ο διαθέσιμος χρόνος ήταν λίγος. Για φέτος είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Το πόσο περισσότερο, δεν το ξέρω».

 

Τι να περιμένουμε λοιπόν από τη φετινή σεζόν και τον Jorge Lorenzo;

 

«Αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να προσφέρω μια πιο καλή εκδοχή του Jorge Lorenzo. Αν το καταφέρω αυτό και σε συνδυασμό με τη μοτοσυκλέτα που είναι βελτιωμένη, τότε θα μπορώ να έχω σαν στόχο τη νίκη σε αρκετούς αγώνες».

 

Ίσως είναι και στη μάχη για τον Τίτλο; «Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, ενώ και η τύχη θα έχει λόγο σ’ αυτό», αποκρίνεται.

 

Η σχέση του με τον Dovi; «Είναι καλή, αν και δεν είναι πάντα εύκολο να τα έχεις καλά με όλους. Μπορείς να μάθεις από έναν οδηγό όπως ο Andrea. Είναι έξυπνος και δουλεύει σκληρά».

 

«Σίγουρα ξέρει καλά την Desmosedici. Τον παρακολουθούσα, έβλεπα την τηλεμετρία του όπως και του Petrucci και σταθερά διαμόρφωσα μια καλύτερη ιδέα για το πως να οδηγώ αυτή τη μοτοσυκλέτα».

 

Φέτος σχεδόν όλων των αναβατών τα συμβόλαια λήγουν. Ποια είναι η γνώμη του Jorge γι’ αυτό; «Θα έχει πολλή πλάκα», λέει γελώντας.

Επόμενο άρθρο »

Dall’Igna: Είμαστε το σημείο αναφοράς

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Ανακάλυψα ότι δεν έχω όρια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα