• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Πιο δύσκολο απ’ ότι περίμενα
Να είσαι εργοστασιακός αναβάτης
Νέα 02/01/2018 - 13:09

Το βήμα από μια δορυφορική σε μια εργοστασιακή ομάδα, ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι περίμενε ο Bradley Smith, όπως παραδέχεται και ο ίδιος.

 

Ο Smith, μετά από τέσσερα χρόνια στην Monster Tech3, πέρασε μια πάρα πολύ δύσκολη σεζόν στην ΚΤΜ, κατά τη διάρκεια της οποίας παραλίγο και ν’ απολυθεί.

 

Τελικά οι άνθρωποι του εργοστασίου αποφάσισαν να του δώσουν ακόμα μια ευκαιρία και θα συνεχίσει με την ΚΤΜ και για φέτος.

 

«Νομίζω ότι για πρώτη φορά στην καριέρα μου θέλησα τις διακοπές μετά το τέλος της σεζόν. Ένοιωθες ότι το χρειάζεσαι».

 

«Ίσως φταίνε τα επιπλέον τεστ που κάνουμε, ή η παραπάνω πίεση του εργοστασιακού οδηγού, όμως σίγουρα είναι περισσότερο απαιτητικό απ’ ότι περίμενα».

 

«Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν το διασκέδασα! Κι έμαθα και πολλά μάλιστα, αλλά αρχίζεις και καταλαβαίνεις πόσο πιο εύκολα ήταν τα πράγματα σε μια δορυφορική ομάδα».

 

«Ποτέ δεν θα έχεις το καλύτερο σύνολο, αλλά θα έχεις ένα καταπληκτικό σύνολο χωρίς όλα τα επιπλέον που έρχονται μ’ αυτό».

 

Ο Smith αποκάλυψε ότι το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε ν’ αποδεχθεί όλη τη σεζόν, ήταν η ισορροπία ανάμεσα σε δοκιμές και αγώνες.

 

«Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να ξεχωρίσεις αν κάθε φορά που οδηγείς τη μοτοσυκλέτα το κάνεις για την εξέλιξη ή για τον αγώνα».

 

«Νομίζω ότι σ’ αυτό δεν έκανα καλή δουλειά. Σκεφτόμουν περισσότερο τη μεγάλη εικόνα και δεν κοίταγα τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα».

 

«Κάποιες φορές είναι καλύτερα ο οδηγός να σκέφτεται βραχυπρόθεσμα και η ομάδα μακροπρόθεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Video: Crutchlow @ Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Bartholemy: Ο Morbidelli;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα