• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BURGESS: "Ο Valentino διατηρεί το προβάδισμα για τον Τίτλο."
Ο Αυστραλός αρχιμηχανικός επισημαίνει το πλεονέκτημα του Rossi.
Νέα 08/10/2009 - 08:47

Ο Valentino Rossi διατηρεί σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος, έστω κι αν έμεινε αρκετά πίσω, λόγω της παρουσίας του στον αγώνα της Πορτογαλίας. Αυτό πιστεύει ο θρυλικός, πλέον, αρχιμηχανικός του Rossi, Jerry Burgess.

 

Αυτή τη στιγμή ο Ιταλός κατέχει ένα προβάδισμα 18 βαθμών έναντι του βασικού του αντιπάλου, του Jorge Lorenzo, με τον Ισπανό να ανεβάζει τις επιδόσεις του συνεχώς. Παρόλα αυτά, ο Burgess εκτιμάει πως ο Rossi ελέγχει τον Τίτλο, και θα το αποδείξει στους σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν στο Phillip Island και στην Sepang.

 

"Αν νικούσαμε τον Jorge στον προηγούμενο αγώνα, πιθανόν να μη χρειαζόταν να τρέξουμε καν στην Valencia. Στα στατιστικά φαίνεται καθαρά ότι τον έχουμε νικήσει περισσότερες φορές φέτος, από ότι μας έχει νικήσει αυτός. Θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν ο Jorge κατάφερνε να ανατρέψει τη διαφορά. Ακόμα και πίσω του να τερματίσουμε, ελέγχουμε το Πρωτάθλημα. Στο Estoril είχαμε έναν κακό αγώνα και στην Indianapolis μια καταστροφή. Αν όμως η τέταρτη θέση είναι μια κακή επίδοση, πραγματικά αναρωτιέμαι τι κάνει το υπόλοιπο grid;", δήλωσε ο Αυστραλός.

Επόμενο άρθρο »

MOTO2: Παρουσίαση της μοτοσυκλέτας της ομάδας FTR.

« Προηγούμενο άρθρο

TOSELAND: "Θέλω περισσότερους τίτλους από τον Fogarty."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα