• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TOSELAND: "Θέλω περισσότερους τίτλους από τον Fogarty."
O Βρετανός σχεδιάζει τα μελλοντικά του σχέδια.
Νέα 08/10/2009 - 07:42

Ο James Toseland δήλωσε ότι επιθυμεί περισσότερους τίτλους στο θεσμό των WSBK, με την επιστροφή του στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα το 2010. Όπως ανακοινώσαμε νωρίτερα, ο Toseland θα ανταλλάξει θέση με τον Ben Spies και θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Cal Crutchlow, σε μια αμιγώς Βρετανική ομάδα Yamaha World Superbike.

 

Έχοντας ήδη δύο Τίτλους WSBK στο ενεργητικό του, το 2004 και το 2007, ο Toseland γνωρίζει άψογα το συγκεκριμένο θεσμό. Παρόλα αυτά, με δεδομένη την ανταγωνιστικότητα του Πρωταθλήματος, το να ξεπεραστεί η επίδοση των 4 Παγκόσμιων Τίτλων του Foggy, θεωρείται άθλος για το Βρετανό.

 

"Υπήρξε αρκετή συζήτηση γύρω από το πρόσωπό μου τον τελευταίο καιρό και τα πράγματα σίγουρα δεν ήταν εύκολα. Δεν υπήρξε πρόταση για να μείνω στα MotoGP, ακόμα και με άλλον κατασκευαστή. Η μόνη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον ήταν η Pramac Ducati, αλλά υπήρχαν πολλοί άλλοι αναβάτες με προσωπικούς χορηγούς που δυσκόλεψαν πολύ την κατάσταση για εμένα", δήλωσε ο Toseland.

 

Παρά τη μικρή επιτυχία του Βρετανού στα MotoGP, η Yamaha παραμένει αφοσιωμένη στο πρόσωπό του χάρις στην αποδεδειγμένη ανταγωνιστικότητά του στα Superbike, που τον κατέστησε προφανή επιλογή για αντικαταστάτη του Spies. "Η Yamaha δεν ήθελε να με χάσει και μου έκαναν μια εξαιρετική πρόταση προκειμένου να μείνω στην οικογένειά τους, αγωνιζόμενος στα WSBK. Στην καριέρα μου πάντα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου σε ότι έκανα. Θέλω να συνεχίσω στα Superbike από όπου σταμάτησα το 2007. Μου λείπουν πολύ οι νίκες, και στόχος μου είναι να σπάσω το ρεκόρ του Carl Fogarty. Αυτό αποτελεί τεράστιο κίνητρο για εμένα", συμπλήρωσε ο Βρετανός.

 

"Προφανώς η αυτοπεποίθησή μου είναι χαμηλότερα σε σχέση με όταν ήρθα στα MotoGP, το 2007. Όμως γνωρίζω ότι ακόμα είμαι γρήγορος και ότι έχω βελτιωθεί αισθητά σαν αναβάτης.Οδηγώντας μοτοσυκλέτες MotoGP βελτιώνεσαι αναγκαστικά. Πάντως με ένα βάθρο στα WSBΚ είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάσει ξανά την αυτοπεποίθησή μου στα φυσιολογικά της επίπεδα. Έχω πάρει δύο Τίτλους και έχω παλέψει για πρώτες θέσεις, άλλες τέσσερις χρονιές. Σκοπεύω να αξιοποιήσω όλη την πείρα μου από τα MotoGP έτσι ώστε να πετύχω τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα", ολοκλήρωσε ο Toseland.

Επόμενο άρθρο »

BURGESS: "Ο Valentino διατηρεί το προβάδισμα για τον Τίτλο."

« Προηγούμενο άρθρο

ΕSPARGARO: Στην Pramac Ducati για το 2010.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα