• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO2: Παρουσίαση της μοτοσυκλέτας της ομάδας FTR.
Τα πρώτα σκίτσα.
Νέα 08/10/2009 - 09:16

Η FTR, ομάδα της νέας κατηγορίας Moto2, παρουσίασε πρόσφατα τα πρώτα σκίτσα της μοτοσυκλέτας, με την οποία θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα του 2010. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Sports Bar and Grill του Λονδίνου.

 

Η μοτοσυκλέτα θα ονομάζεται FTR Moto M209, και όπως όλες η μοτοσυκλέτες της Moto2, θα κινείται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 600cc της Honda.

 

O επικεφαλής της FTR Steve Bones δήλωσε σχετικά: "Ασχολούμαστε εδώ και 15 χρόνια με την κατασκευή πλαισίων και εξαρτημάτων για διάφορες αγωνιστικές ομάδες, όπως την ομάδα του Kenny Roberts, την Foggy Petronas και την KTM. Τώρα μπορούμε να αγωνιστούμε σε ένα Πρωτάθλημα με μια μοτοσυκλέτα που είναι απόσταγμα της εμπειρίας που έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια."

 

Η ομάδα, που έχει έδρα το Βuckinghamshire, συμφώνησε με την ομάδα Joe Darcey να αγωνιστούν από κοινού στους τρεις τελευταίους αγώνες του Ισπανικού Πρωταθλήματος, ξεκινώντας από αυτό το σαββατοκύριακο στο Montmelo με αναβάτη τον τοπικό Diego Lozano.

 

Για τους δύο επόμενους αγώνες σε Jerez και Valencia, τη μοτοσυκλέτα θα οδηγήσει ο Graeme Gowland, ανανεώνοντας την παλιά του συνεργασία με την ομάδα  Joe Darcey. Ο Gowland κέρδισε μαζί τους το Ισπανικό Πρωτάθλημα Supersport του 2007. 

 

"Είδα τη μοτοσυκλέτα πριν από δύο μήνες όταν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Τώρα που τη βλέπω έτοιμη είναι πραγματικά απίστευτη", δήλωσε ο Gowland. "Η ευκαιρία να οδηγήσω μια εντελώς προτότυπη μοτοσυκλέτα είναι κάτι εκπληκτικό για εμένα. Είναι πολύ ευχάριστο να είμαι πίσω στην ομάδα Joe Darcey. Γνωρίζω πολύ καλά τους συντελεστές της ομάδας και πραγματικά ανυπομονώ να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα", ολοκλήρωσε ο Βρετανός αναβάτης.

Επόμενο άρθρο »

RED BULL ROOKIES CUP: Το line up του 2010.

« Προηγούμενο άρθρο

BURGESS: "Ο Valentino διατηρεί το προβάδισμα για τον Τίτλο."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα