• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Energica στο Moto-e
Προμηθευτής για το ηλεκτρικό Πρωτάθλημα
Νέα 13/12/2017 - 10:31

Το νέο ηλεκτρικό Πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει το 2019, το Moto-e, θα έχει αποκλειστικά μοτοσυκλέτες της ιταλικής φίρμας Energica.

 

Η Dorna και η εταιρεία από την Modena - η πρώτη Ιταλική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών μοτοσυκλετών - συμφώνησαν σε όλα.

 

Μάλιστα η Energica έχει και μια μικρή εμπειρία από αγώνες, καθώς είχε συμμετοχή στο Isle of Mann TT Zero.

 

«Είναι χαρά της FIM να στηρίζει νέες τεχνολογίες κι ένα παράδειγμα είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto-e», τόνισε ο Vito Ippolito, ο Πρόεδρος της FIM.

 

Ο Carmelo Ezpeleta, o CEO της Dorna τόνισε: «To Moto-e είναι ένα νέο και συναρπαστικό project για εμάς και είμαστε υπερήφανοι που η Energica θα είναι ο προμηθευτής».

 

«Πιστεύουμε στην υπεροχή, στην ποιότητα και στην απόδοση και δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο συνέταιρο για την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Moto-e».

 

Τέλος, η Livia Cevolini είπε με τη σειρά της: «Είμαστε υπερήφανοι που μας επέλεξε η Dorna και ήδη από τώρα έχουμε αφοσιωθεί σ’ αυτό το project».

 

«Πήγαμε τον ηλεκτρικό τομέα σε άλλο επίπεδο. Κάθε Energica περνάει έλεγχο ποιότητας και απόδοσης ενώ το τμήμα R&D κοιτάζει πάντα νέες τεχνολογίες και την πρακτική εφαρμογή τους».

 

«Το Moto-e είναι ένα φανταστικό project και ό,τι ακριβώς ελπίζαμε».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Όταν είσαι ο ταχύτερος

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Ο Marc με άφησε άναυδο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα