• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Τι πίστευα για το ’17;
Ότι δύσκολα θα με κέρδιζαν...
Νέα 08/12/2017 - 10:07

Το 2017 ξεκίνησε με υπέροχο τρόπο για τον Maverick Vinales, αλλά τελείωσε μάλλον εφιαλτικά.

 

Στην αρχή της χρονιάς έδειχνε ανίκητος και ξεκίνησε με δυο συνεχόμενες νίκες σε Qatar και Αργεντινή. αλλά μετά ήρθε η κρίση στην Yamaha.

 

«Η μεγαλύτερη φετινή έκπληξη ήμασταν εμείς», λέει ο Vinales σε συνέντευξή του στην Marca. «Τι κάναμε στο πρώτο μισό και πως δεν καταφέραμε να παραμείνουμε στην κορυφή μετά».

 

Ο μοναδικός του στόχος ήταν η κατάκτηση του Τίτλου, αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα σχεδίαζε.

 

«Ήταν η πιο δύσκολη σεζόν για μένα! Ξεκίνησα δυνατά σωματικά και πνευματικά και πίστεψα ότι οι άλλοι θα δυσκολεύονταν να με κερδίσουν».

 

«Κυριάρχησα στα τεστ, πήρα τις νίκες, ήμουν δυνατός και στο Austin, ο μόνος πυ μπόρεσε να παλέψει με τον Marc στον αγώνα παρά το ότι είχα πρόβλημα με το μπροστά ελαστικό».

 

«Ήμουν πολύ, πολύ δυνατός. Ήμουν αυτός που έπρεπε να κερδίσουν οι άλλοι και μετά ήρθαν τα σκαμπανεβάσματα με τα ελαστικά και τη μοτοσυκλέτα».

 

«Ήταν η πιο δύσκολη πνευματικά σεζόν για μένα και ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος στο τέλος της».

 

Συνεχίζει με μια σύντομη αναφορά στα ελαστικά.

 

«Ήταν κλειδί για την επιτυχία. Η Μ1 δουλεύει καλύτερα με τα μαλακά και όταν τα άλλαξαν δεν καταφέραμε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στους αγώνες».

 

Και μετά ήταν τα πλαίσια. Υπάρχουν μάλιστα και αυτοί που ισχυρίζονται ότι με την κατεύθυνση που έδωσε ο Valentino χάθηκε η αίσθηση του Vinales στην Μ1.

 

«Δεν το νομίζω», αποκρίνεται ο Maverick. «Δεν νομίζω ότι δεν ήθελαν να κερδίσουν. Πάντα ήμουν ελεύθερος να διαλέξω το πλαίσιο που ήθελα».

 

«Δυσκολευτήκαμε όμως να βρούμε τη σωστή κατεύθυνση».

 

Τέλος αναφέρθηκε και στον Valentino Rossi αλλά και στο δικό του μέλλον στους μπλε.

 

«Έχει φέρει τόσα στο Πρωτάθλημα και στο χώρο και είναι σημαντικό να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται».

 

«Παραμένει σε καταπληκτικό επίπεδο και σε βοηθά να βελτιωθείς κι εσύ! Κάνει τη διαφορά και είναι σημαντικό γι’ αυτόν να συνεχίσει για πολύ ακόμα».

 

«Όσο για μένα, νομίζω θα έχουμε μια πολύ καλή νέα σεζόν. Έχω πάρα πολύ καλή ομάδα και θα ήθελα να συνεχίσω μαζί τους και να είμαι δυνατός όπως πάντα».

Επόμενο άρθρο »

Suzuki: «Φτωχό» το 2017

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: Σπάνιο ταλέντο ο Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα