• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: «Φτωχό» το 2017
Αλλά και «επένδυση» για το μέλλον!
Νέα 08/12/2017 - 10:27

Ο Davide Brivio, ο ισχυρός άνδρας της Suzuki,  τονίζει σε συνέντευξή του ότι τα φτωχά αποτελέσματα του 2017 τους έκαναν δυνατότερους και η φετινή σεζόν αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

 

Η ομάδα είχε στις τάξεις δυο νέους αναβάτες για το 2017, τον Andrea Iannone και τον Alex Rins, με τον καθένα απ’ αυτούς να αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα μέσα στη χρονιά.

 

Ωστόσο υπήρξαν και κάποια θετικά μέσα στη χρονιά και αυτά, όπως λέει ο Brivio, θα βοηθήσουν στο να είναι πιο δυνατοί το 2018.

 

«Του χρόνου θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι. Οι αναβάτες θα έχουν πιο πολλή εμπειρία και η μοτοσυκλέτα θα είναι βελτιωμένη».

 

«Θα έλεγα ότι κρατάμε αυτή τη δύσκολη σεζόν και τη βλέπουμε ως επένδυση για το μέλλον. Μάθαμε πολλά».

 

«Τη νέα σεζόν θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στους τομείς που ήμασταν αδύναμοι κι  ευελπιστούμε ότι τη νέα χρονιά θα έχουμε καλύτερο σύνολο».

 

Μιλώντας για τους αναβάτες τους, δεν έδειξε τάσεις αλλαγής ενός εξ αυτών και είπε:

 

«Ο Andrea έχει τη δυνατότητα να πάρει βάθρα και δυνατά αποτελέσματα και νομίζω ότι θα τα καταφέρει αν διορθώσουμε τα προβλήματα».

 

«Είμαι χαρούμενος με την επιλογή του Alex, καθώς έχει μεγάλες δυνατότητες για το μέλλον κι εμείς πρέπει να τον βοηθήσουμε».

 

Τη νέα σεζόν, με δεδομένο ότι δεν πήρε ούτε ένα βάθρο μέσα στο 2017, η Suzuki θα απολαμβάνει τις παραχωρήσεις που έχουν και οι KTM-Aprilia.

 

Οι πιο σημαντικές εξ αυτών είναι η εξέλιξη του κινητήρα μέσα στη σεζόν και οι απεριόριστες ιδιωτικές δοκιμές για τους Rins-Iannone.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Gagne για Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Τι πίστευα για το ’17;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα