• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tardozzi: Χρόνος-ρεκόρ;
Δεν μας ενδιαφέρει αυτό!
Νέα 24/11/2017 - 15:31

Οι εργοστασιακοί αναβάτες της Ducati ολοκλήρωσαν τη δουλειά τους για το 2017 και πλέον η GP18 περνάει (σήμερα) στα χέρια του Danilo Petrucci.

 

Η κόκκινη μοτοσυκλέτα δεν θα είναι πλήρως έτοιμη παρά μόνο στο πρώτο χειμερινό τεστ του 2018, στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

 

Μάλιστα την τελευταία ημέρα τους στην Jerez, οι Dovizioso και Lorenzo έκαναν το 1-2 με τον πρώτο μάλιστα να κάνει χρόνο-ρεκόρ.

 

Όχι ότι στην Ducati (αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία) είναι αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή, όπως παραδέχεται ο Davide Tardozzi.

 

«Παραμένουμε ψύχραιμοι. Η πίστα έχει ασφαλτοστρωθεί κι έτσι όλοι είναι ταχύτεροι κι επίσης οι μεγάλοι μας αντίπαλοι, Honda και Yamaha, δεν είναι εδώ».

 

Φυσικά ο χρόνος του Dovi παραμένει εκπληκτικός. «Ναι, αλλά δεν ξέρουμε πόσο καλός είναι και η κατάσταση της Jerez το χειμώνα δεν είναι ενδεικτική».

 

Τι είναι αυτό που μετράει για τους κόκκινους; «Η καλή αίσθηση των οδηγών. Είχαν λίγα παραπάνω πράγματα να δοκιμάσουν εδώ και ήταν χαρούμενοι με αυτά».

 

«Θεωρούμε ότι θα βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα μέσα στο χειμώνα. Ίσως στην Μαλαισία να είναι λίγο αργά που θα είναι έτοιμη η μοτοσυκλέτα, αλλά θα έχουμε 9 ημέρες δοκιμών και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε».

 

Την ώρα που Ducati και Honda δείχνουν δυνατές, στην Yamaha είναι το λιγότερο προβληματισμένοι με την κατάσταση.

 

«Νομίζω ότι έκαναν ένα βήμα στην Valencia και θα κάνουν κι άλλο στο ιδιωτικό τους τεστ στην Μαλαισία. Δεν υποτιμώ την Yamaha... θα είναι ανταγωνιστικοί όπως και η Honda».

Επόμενο άρθρο »

De Angelis: Έχω προτάσεις από SBK

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test: Χρόνος-ρεκόρ για Dovi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα