• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Angelis: Έχω προτάσεις από SBK
Μετά την Jerez, επόμενος σταθμός η Ελλάδα!
Νέα 24/11/2017 - 15:46

Οι ιδιωτικές δοκιμές στην Jerez συνεχίζονται κι εκεί, στην Ισπανική πίστα, το παρόν δίνει και ο γνωστός μας Alex de Angelis.

 

Ο αναβάτης από το San Marino ενεργεί ως δοκιμαστής για λογαριασμό της MV Agusta, που τη νέα σεζόν θα έχει τον Jordi Torres στις τάξεις της στα SBK-Motul.

 

«Μου ζήτησε η MV Agusta να έρθω εδώ σαν δοκιμαστής. Ο Torres δεν είναι ακόμα 100% καλά μετά τον τραυματισμό του στο Qatar».

 

«Έτσι η ομάδα, που έχει μερικά καινούργια μέλη και χρειάζεται το χρόνο στην πίστα, μου ζήτησε να έρθω σε περίπτωση που ο Jordi δεν μπορεί να είναι μέσα όλη την ώρα».

 

Μπορεί εν τέλει ο Torres να ήταν για το μεγαλύτερο διάστημα στην πίστα, ωστόσο ο De Angelis δεν έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα της ομάδας.

 

«Ήταν καλοί μαζί μου και με άφησαν να την οδηγήσω για να τους πω τη γνώμη μου, μιας και έχω οδηγήσει αρκετές μοτοσυκλέτες στην καριέρα μου».

 

«Με εξέπληξε το πόσο καλή αίσθηση είχα και πόσο εύκολα έβγαιναν οι χρόνοι, χωρίς να το καταλαβαίνω μιας και δεν είχα ένδειξη στα όργανα».

 

Το επόμενο θέμα συζήτησης με τον συμπαθέστατο De Angelis ήταν το μέλλον του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Φέτος αγωνιζόταν στα SBK-Motul μέχρι και πριν τον Γερμανικό Γύρο, όταν η Pedercini - η ομάδα του - αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Russο.

 

Μετά έκανε τρεις έκτακτες συμμετοχές στην Moto2, στο Silverstone, στο Misano (όπου ήταν εξαιρετικός και τερμάτισε 12ος) και στην Sepang.

 

Τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν για τον De Angelis;

 

«Περιμένω για την ώρα. Έχω δυο συναντήσεις το επόμενο διάστημα με ομάδες από τα SBK και μετά θα πάρω την απόφασή μου».

 

Να σημειώσουμε ότι μετά τις δοκιμές της Jerez κι αφού ξεκουραστεί για περίπου δυο εβδομάδες, ο Alex de Angelis θα επισκεφτεί τη χώρα μας στις 10 Δεκεμβρίου.

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez Champion 2017

« Προηγούμενο άρθρο

Tardozzi: Χρόνος-ρεκόρ;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα