• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril live: Μεταγραφικές εξελίξεις από την πίστα του Estoril.
Tί μάθαμε για τις εξελίξεις στα roster των ομάδων.
Νέα 04/10/2009 - 19:05

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Aleix Espargaro θα είναι ο αναβάτης που θα αντικαταστήσει τον Nicolo Canepa, για το Πρωτάθλημα του 2010. Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμα, όμως πρέπει να αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η δορυφορική ομάδα της Ducati εξέταζε κατά βάση τις περιπτώσεις του Alex De Angelis και του Aleix Espargaro.

 

Τελικά, η Pramac φαίνεται να προτιμάει τον Espargaro λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της σύντομης συμμετοχής του στα MotoGP. Επίσης, την απόφαση ενδέχεται να επηρεάσει η αγωνιστική συμπεριφορά του De Angelis. Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό ατύχημα του Misano καθώς και η επαφή του Ιταλού με τον Hayden στα δοκιμαστικά του Estoril, φαίνεται να αποκλείουν τον De Angelis σαν επιλογή.

 

Παρόλα αυτά, αρκετές ομάδες από το Πρωτάθλημα WSBK θα προσπαθήσουν να εντάξουν τον Ιταλό στο δυναμικό τους. Επίσης, συνεχίζονται οι συζητήσεις του με την ομάδα της Scot Honda, αφού ο Gabor Talmacsi έχει συμφωνία με την ομάδα, η οποία δεν έχει επικυρωθεί από το HRC. Οι Ιάπωνες θα εκτιμήσουν τις επιδόσεις του Ούγγρου μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, και θα πάρουν τότε την τελική τους απόφαση.

Elias
Elias

 

Όσον αφορά στον Toni Elias, ακούστηκε έντονα η φήμη ότι η καινούρια ομάδα, FB Corse επιθυμεί διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ο Ισπανός επιθυμεί να μείνει στα MotoGP και είναι θετικός σε συνεργασία με την Ιταλική ομάδα, αρκεί αυτοί να χρησιμοποιήσουν κινητήρες της Honda. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Elias θα επιλέξει μια από τις πολλές προτάσεις που έχει, για συνεργασία με ομάδες της Moto2.

Aoyama
Aoyama

 

Επίσημα πάντως, ανακοινώθηκε μόνο η συνεργασία του Hiroshi Aoyama με την καινούρια ομάδα του Epp, ιδιοκτήτη της ομάδας Emmi - Caffe Latte, από τα 125cc και 250cc, που θα πρωτοεμφανιστεί του χρόνου στα MotoGP. "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε το 2010 στα MotoGP με μια Honda RC212V. Μετά από τόσα χρόνια καταφέραμε να υλοποιήσουμε το όνειρό μας, που ήταν η συμμετοχή στη Μεγάλη Κατηγορία. Είμαστε περήφανοι που θα συμμετέχουμε στο κορυφαίο Πρωτάθλημα μοτοσυκλετών στον κόσμο", δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Daniel M. Epp. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα αυτή ομάδα θα ανακοινωθούν στον τελευταίο φετινό αγώνα, στην Valencia.

Επόμενο άρθρο »

ELIAS: Μια ακόμα καλή εμφάνιση.

« Προηγούμενο άρθρο

Εstoril live: Οι δηλώσεις του Valentino Rossi για τον αγώνα του Estoril.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα