• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ELIAS: Μια ακόμα καλή εμφάνιση.
Ο Ισπανός αποδεικνύει συνεχώς την αξία του.
Νέα 06/10/2009 - 08:12

Ο Toni Elías πραγματοποίησε μια ακόμα καλή εμφάνιση στην πίστα του Estoril. Ο Ισπανός οδήγησε καταπληκτικά και ανέβηκε στην έκτη θέση, στην πίστα όπου έχει κατακτήσει τη μοναδική του νίκη στα MotoGP, το 2006.

 

Ο Elías ξεκίνησε τον αγώνα από τη 13η θέση του grid, την οποία απέδωσε σε δικό του λάθος. Μέσα στον αγώνα έκανε μια ακόμα επίδειξη της καταπληκτικής ικανότητάς του στο φρενάρισμα προσπερνώντας τον Marco Melandri στον πρώτο γύρο. Επόμενα “θύματά” του ήταν οι James Toseland και Randy De Puniet, στον ακριβώς επόμενο γύρο. Στη συνέχεια ο Ισπανός κατάφερε να περάσει τους Loris Capirossi και Nicky Hayden, πριν η πτώση του Mika Kallio τον φέρει αντιμέτωπο με τον Andrea Dovizioso, για την έκτη θέση. Τελικά ο Elias κατάφερε να επιβληθεί του Ιταλού με 0.014 δευτερόλεπτα, στην τελική ευθεία.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίδοσή μου, διότι μετά από ένα λάθος που έκανα στις κατατακτήριες , έπρεπε να ξεκινήσω από τη 13η θέση, έχοντας να παλέψω με αρκετούς αναβάτες" δήλωσε ο Elías. "Όταν βρήκα το ρυθμό μου μπόρεσα να κάνω μια καλή αντεπίθεση. Το δυσκολότερο για εμένα ήταν να προσπεράσω τον Nicky Hayden και τον Andrea Dovizioso. Τελικά έκανα την κίνησή μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την 6η θέση. Είναι μια θέση που πιστεύω ότι άξιζα!"

 

"Τερματίσαμε μπροστά από αρκετές εργοστασιακές μοτοσυκλέτες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ανεβήκαμε στην κατάταξη του Πρωταθλήματος και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Σε δύο εβδομάδες πάμε σε μια πίστα που γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολη για εμάς, αλλά ελπίζω να καταφέρουμε να μαζέψουμε βαθμούς και εκεί. Ο στόχος μας είναι η έβδομη θέση στο Πρωτάθλημα, και θα παλέψουμε σκληρά για να τον πετύχουμε. Φυσικά, χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου, που έκανε εκπληκτική δουλειά όλο το σαββατοκύριακο", ολοκλήρωσε ο Elias.

Επόμενο άρθρο »

SIMONCELLI: "Δε σκέφτομαι τον τίτλο."

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril live: Μεταγραφικές εξελίξεις από την πίστα του Estoril.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα