• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 17:00
Αρχίζουν και πιέζουν για καλούς χρόνους
Νέα 15/11/2017 - 17:13

Μια ώρα απομένει για το τέλος των δοκιμών και ο Marc Marquez παραμένει στην πρώτη θέση, αλλά κατάφερε να κατεβάσει το χρόνο του!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής πλησίασε όσο κανείς στο 1:29, σταματώντας το χρονόμετρο πριν από λίγο στο 1:30.033, που είναι και ο καλύτερος του διημέρου.

 

Η Repsol Honda κάνει το 1-2 για την ώρα, μιας και ο Dani Pedrosa ανέβηκε στη δεύτερη θέση, τέσσερα δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Ο Zarco κατέβασε κι αυτός λίγο το χρόνο του και είναι τρίτος, ως η καλύτερη Yamaha με τους Lorenzo και Crutchlow που ακολουθούν να κρατούν τους χρόνους τους από πριν.

 

Δυνατός είναι στα τελευταία λεπτά ο Valentino Rossi, ο οποίος αφού δούλεψε πάνω στις τρεις (!) μοτοσυκλέτες που είχε στο γκαράζ του, τώρα βγάζει καλούς χρόνους.

 

Ο Ιταλός θρύλος είναι στην έκτη θέση, με χρόνο 1:30.724 και διαφορά εφτά δέκατα από την κορυφή.

 

Λίγο πίσω του είναι ο Jack Miller, με τους μηχανικούς της Pramac Ducati να επισκευάζουν τη μοτοσυκλέτα του από την πρωινή πτώση και να τον ξαναστέλνουν στην πίστα.

 

Εκεί ο Αυστραλός, όπως και χτες, δείχνει δείγματα της ταχύτητας και της άμεσης προσαρμοστικότητας σε μια μοτοσυκλέτα που δείχνει να του ταιριάζει από την πρώτη στιγμή που τη δοκίμασε.

 

Ο Miller έχει τον έβδομο καλύτερο χρόνο, με τa αδέρφια Espargaro να ακολουθούν και να κλείνουν τη δεκάδα, πίσω από τον Andrea Iannone.

 

Εκτός δεκάδας ο Vinales πλέον, πίσω και από τον Rabat, όπως και ο Dovizioso που είναι μόλις 15ος, αν και είναι σχεδόν με την ίδια μοτοσυκλέτα χωρίς πολλές αλλαγές.

 

Αξιοσημείωτος ο χρόνος του Franco Morbidelli, με τον Ιταλό αναβάτη της Marc VDS να είναι μόλις 1.7’’ πίσω από την κορυφή!

Επόμενο άρθρο »

Valencia Ημ. 2: Τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 16:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα