• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 16:00
Δυο ώρες πριν το τέλος των δοκιμών
Νέα 15/11/2017 - 16:17

Περίπου δυο ώρες απομένουν για το τέλος των επισήμων δοκιμών της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia.

 

Αυτή τη στιγμή, σε καλές θερμοκρασίες (19 βαθμοί στον αέρα και 23 στην άσφαλτο) ο Marc Marquez παραμένει στην πρώτη θέση.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κρατά την πρωτοπορία χάρη στο 1:30.288 που έχει κάνει από την αρχή των δοκιμών.

 

Ο Lorenzo παραμένει στη δεύτερη θέση πίσω του, με διαφορά περίπου στο ένα τέταρτο του δευτερολέπτου μεταξύ των δυο Ισπανών.

 

Στην τρίτη θέση είναι και ο Zarco, αλλά στο διάστημα της μιας ώρας έχει καταφέρει να κατεβάσει το χρόνο του για πάνω από δυο δέκατα, στο 1:30.634.

 

Έτσι ο Γάλλος, που εχθές πέταξε τα «καρφιά» του προς τους εργοστασιακούς της Yamaha, κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή στα τριάμιση δέκατα.

 

Εν τω μεταξύ χρόνους κατεβάζει και ο Crutchlow, με τον Βρετανό της LCR Honda να έχει ανέβει στην τέταρτη θέση, 20χιλ πίσω από τον Zarco.

 

Για 0.134δ κατέβασε το χρόνο του και ο Andrea Iannone, ο οποίος έχει την πέμπτη θέση και είναι μπροστά από τον Aleix Espargaro που υποχώρησε στην έκτη.

 

Από εκεί και πέρα δεν έχουμε αλλαγές στη δεκάδα, με τον Pedrosa να παραμένει στην 7η θέση, τον Polyccio όγδοο, τον Smith ένατο και τον Vinales 10ο.


Ελάχιστα χιλιοστά έχει κατεβάσει το χρόνο του ο Rabat και είναι 11ος, με τον Rins να έχει βελτιωθεί και ν’ ανεβαίνει στην 12η θέση, 56χιλ μπροστά από τον Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 17:00

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 15:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα