• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Ημ. 2: Τελικοί χρόνοι
Λίγες αλλαγές στο τέλος, στην κορυφή ο Marquez
Νέα 15/11/2017 - 18:05

Μόνο δυο αναβάτες - από τους 21 που βρέθηκαν στην πίστα σήμερα - κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους την τελευταία ώρα.

 

Ο ένας ήταν ο Maverick Vinales, ο οποίος στο τέλος από την 12η θέση ανέβηκε στην 5η με διαφορά έξι δέκατα από την κορυφή.

 

Ο δεύτερος ήταν πολύ πιο πίσω, ο νεοφερμένος στην κατηγορία Takaaki Nakagami που από 18ος κέρδισε μια θέση, εις βάρος του Petrucci.

 

Οι 18 από τους 21 αναβάτες είχαν μεταξύ τους διαφορά μόλις 1.8’’.

 

Με την πρώτη θέση φεύγει από την πίστα ο Marc Marquez, ο οποίος κατάφερε τη δεύτερη ημέρα να κερδίσει το χτεσινό χρόνο του Vinales.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε 1:30.033 και είχε αρκετά μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό, της τάξης των 4 δεκάτων από τον δεύτερο.

 

Η Repsol Honda έκανε το 1-2 σήμερα, με τον Dani Pedrosa στη δεύτερη θέση και μόλις τρία χιλιοστά μπροστά από τον Johann Zarco.

 

Ο Jorge Lorenzo ήταν τέταρτος και ένα δέκατο μπροστά από τον Vinales, με τον Crutchlow να κάνει τον έκτο χρόνο.

 

Στο τέλος βελτίωσε τη θέση του ο Rossi και μπήκε στη δεκάδα, στην έβδομη θέση, μπροστά από Miller Iannone και Aleix Espargaro.

 

Ο τελευταίος κράτησε πίσω του για δυο δέκατα τον αδερφό του, Pol, ενώ εντύπωση προκαλεί η μόλις 15η θέση του Andrea Dovizioso, με διαφορά 1.7’’ από τον Marquez.

 

Στους rookies ο Franco Morbidelli κέρδισε την πρώτη «μάχη», κάνοντας χρόνο 1:31.786 που ήταν μόλις 28χιλ πιο αργός από τον αντίστοιχο του Dovi.

 

Το τεστ ολοκληρώθηκε περίπου μια ώρα πριν το επίσημο τέλος, με σχεδόν όλους να επιστρέφουν στα γκαράζ και να ετοιμάζονται για αποχώρηση.

Επόμενο άρθρο »

Βγάζει αισιοδοξία ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 17:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα