• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 15:00
Πάντα πρώτος ο Marquez, ανεβαίνει ο Zarco
Νέα 15/11/2017 - 15:12

Δεν έχουν αλλάξει πολλά στη λίστα με τους χρόνους των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας, που σε περίπου τρεις ώρες θα ολοκληρώσουν τις δοκιμές τους στην Ισπανία.

 

Ο Marquez παραμένει στην πρώτη θέση με το χρόνο που έκανε στην αρχή - το 1:30.288 - με την παλιά μοτοσυκλέτα. Έπειτα δοκίμασε την πρωτότυπη του ’18.

 

Στη δεύτερη θέση παραμένει και ο Jorge Lorenzo, με διαφορά περίπου ένα τέταρτο  του δευτερολέπτου από τον συμπατριώτη του.

 

Ανεβασμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Zarco.

 

Ο Γάλλος έχει κάνει 40 γύρους (τους περισσότερους μαζί με τον Takahashi που οδηγεί στη θέση του Luthi) με χρόνο στο 1:30.8 και τρία δέκατα από τον πρώτο.

 

Ο Aleix Espargaro έχει βάλει την RS-GP του στην τετράδα και με τον Iannone στην 5η θέση, έχουμε πέντε διαφορετικούς κατασκευαστές στην κορυφή!

 

Τέσσερα χιλιοστά πίσω από τον Iannone είναι ο Crutchlow και πίσω του ο Dani Pedrosa, με τους Pol Espargaro, Bradley Smith και Maverick Vinales να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Ο Valentino Rossi είναι 12ος, πίσω από τον Tito Rabat που είναι πολύ καλός και ένα δέκατο μπροστά από τον Dovizioso.

 

Η καταπληκτική χτεσινή εμφάνιση του Jack Miller σταμάτησε με μια πτώση που είχε σήμερα το πρωί, με τον Αυστραλό να επιστρέφει στην πίστα πριν λίγο, έχοντας την προτελευταία θέση.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Aspar: Τέλος οι δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα