• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Polyccio: Το 2018 η KTM...
....θα μπορεί να είναι στην 5άδα!
Νέα 08/11/2017 - 17:25

Ο Pol Espargaro προβλέπει ότι τη νέα σεζόν η KTM - που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τη γρήγορη πρόοδό της - θα μπορεί να παίρνει θέσεις μέσα στην 5άδα!

 

Η KTM έχει τουλάχιστον μια μοτοσυκλέτα της μέσα στη δεκάδα στους έξι από τους τελευταίους οχτώ αγώνες του Πρωταθλήματος.

 

Ο Polyccio έδωσε το παρών στη φετινή EICMA, παρουσιάζοντας τη νέα KTM 790 Duke και δήλωσε αναφορικά με τη νέα σεζόν στο MotoGP:

 

«Είναι εντυπωσιακό το που έχουμε καταφέρει να φτάσουμε, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι στόχος μας στην αρχή της σεζόν ήταν να μπούμε μια φορά στη δεκάδα».

 

«Και είναι πράγματι εντυπωσιακό για την πρώτη σεζόν ενός εργοστασίου που ποτέ του δεν έχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP».

 

«Ανυπομονώ για τα νέα εξαρτήματα που θα μας φέρει το εργοστάσιο, διότι πιστεύω ότι μ’ αυτά θα πάμε στο επόμενο βήμα, που είναι να είμαστε στην πρώτη πεντάδα».

 

Τέλος, δήλωσε χαρούμενος που και τη νέα σεζόν θα δουλεύει στο γκαράζ της KTM, έχοντας στο πλευρό του τον Bradley Smith.

 

«Αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή. Είμαστε μαζί για πολλά χρόνια κι έχω πολύ καλή σχέση με τον Bradley».

 

«Είναι καλός οδηγός και είμαι χαρούμενος που συνεχίζει και μαζί θα εξελίξουμε τη μοτοσυκλέτα. Το μέλλον δείχνει λαμπρό και θα δούμε τι θα καταφέρουμε μαζί».

Επόμενο άρθρο »

Τεράστια επιτυχία του Ν.Παπαπαύλου στην Ιταλία

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Δυνατός στην Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα