• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία MotoGP: Ζέσταμα
Δυνατοί σε ρυθμό Marquez-Vinales
Νέα 22/10/2017 - 04:32

Υπό βροχή και με αρκετό νερό στην πίστα ολοκληρώθηκε το ζέσταμα της μεγάλης κατηγορίας στο Phillip Island, για τον 16ο Γύρο της φετινής σεζόν.

 

Με το τέλος του 20λεπτου ήταν ο Marc Marquez αυτός που πήρε την πρώτη θέση, με τον Maverick Vinales να δείχνει εξίσου δυνατός!

 

Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, μετά τα πολλά προβλήματα της Yamaha στη βροχή, ωστόσο μένει να δούμε τις συνθήκες την ώρα του αγώνα και το πως θα ανταπεξέλθει η Μ1 σε 27 γύρους.

 

Πάντως στους 12 γύρους που έκανε ο Vinales σήμερα το πρωί, κατάφερε να έχει παρόμοιο ρυθμό με τον Marquez, που επίσης έκανε 12 γύρους.

 

Οι δυο τους είχαν μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό, καθώς είχαν από έξι γύρους στο 1:39, με τον Marquez να είναι ελαφρώς καλύτερος.

 

Όλοι οι οδηγοί μπήκαν στην πίστα με το εξτρα μαλακό πίσω ελαστικό, το οποίο και δοκίμασαν ενόψει του αγώνα.

 

Μόνο άλλοι δυο οδηγοί κατάφεραν να πέσουν στο 1:39 το πρωί, έχοντας όμως από ένα γύρο ο καθένας τους. Πρόκειται για τον Dani Pedrosa και τον Jack Miller.

 

Ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση για την ΚΤΜ, αυτή τη φορά στο βρεγμένο, με τον πολύ χαρούμενο Pol Espargaro να γράφει τον 5ο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Andrea Dovizioso ήταν έκτος και ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή, αλλά και μακριά από το ρυθμό των δυο αντιπάλων του μπροστά.

 

Ένα δέκατο πίσω του ήταν ο Danilo Petrucci, την ώρα που ο Sam Lowes έκανε την έκπληξη και ανέβαινε στην 8η θέση, πάνω από εφτά δέκατα πιο γρήγορος από τον Aleix Espargaro (16ος).

 

Στους δέκα καλύτερους οδηγούς σήμερα το πρωί ήταν και ο Hector Barbera, όπως και ο Valentino Rossi που ήταν εννέα δέκατα πιο αργός από τον ομόσταυλό του.

 

Μέτρια πράγματα από τον Andrea Iannone, που δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 12η θέση, όπως και από τον Cal Crutchlow (13ος) που είχε μια πτώση.

 

Ακόμα πιο πίσω ήταν ο Jorge Lorenzo που ήταν 15ος και 47χιλ πιο αργός από την GP15 του Loris Baz. Αρνητική έκπληξη και η 18η θέση του Johann Zarco.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto3: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Παπαπαύλου νικητής στα Μέγαρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα