• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: "Nιώθω πολύ καλύτερα."
Ο Αυστραλός δηλώνει ετοιμοπόλεμος.
Νέα 02/10/2009 - 18:39

Ο Casey Stoner έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, στην πίστα του Estoril. Ο Αυστραλός φάνηκε γρήγορος, γράφοντας καλύτερο χρόνο 1’37.966, 0.781 δευτερόλεπτα από το χρόνο του πρώτου, Jorge Lorenzo.

 

"Νιώθω εξαιρετικά που επέστρεψα", δήλωσε ο Stoner. "Δεν παρακολούθησα τους τρεις τελευταίους αγώνες, διότι ένιωθα πολύ άσχημα που δε συμμετείχα. Ήταν άσχημο να κάθομαι σπίτι χωρίς να κάνω τίποτα."

 

"Νιώθω ακόμα ενοχλήσεις στο χέρι μου, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσω πριν το Σάββατο. Είναι όμως κάτι φυσιολογικό όταν λείπεις από τους αγώνες για καιρό. Η φυσική μου κατάσταση έχει βελτιωθεί και είμαι έτοιμος για τα αυριανά δοκιμαστικά", πρόσθεσε ο Αυστραλός.

 

"Δοκιμάζουμε καινούριο fairing, το οποίο θα συγκριθεί κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου με το παλιό. Η μετωπική επιφάνεια έχει μειωθεί αρκετά, έτσι ώστε να βελτιωθεί η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας, κάτω από έντονο άνεμο, και κατά την αλλαγή κατεύθυνσης σε γρήγορες στροφές", ολοκλήρωσε ο αναβάτης της Marlboro Ducati.

Επόμενο άρθρο »

DUCATI: Δείτε σε φωτογραφίες το νέο fairing

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O VERMEULEN στην Kawasaki, o TOSELAND στη Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα