• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: O VERMEULEN στην Kawasaki, o TOSELAND στη Yamaha
Οι δυο τους θα συνεχίσουν να μάχονται μέσα στις πίστες, αλλά σε άλλο Πρωτάθλημα...
Νέα 02/10/2009 - 16:58
Μετά από τέσσερα χρόνια πλήρους εμπλοκής στα MotoGP με την εργοστασιακή ομάδα της Suzuki, o Chris Vermeulen ετοιμάζεται να επιστρέψει σε γνώριμα γι' αυτόν λημέρια.

O Αυστραλός θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike με τα χρώματα της Kawasaki, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο επικεφαλής της ομάδας, Paul Bird.

O 27χρνος αναβάτης που το 2003 στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία Supersport 600, έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου των WSBK το 2005 οδηγώντας για την Τen Kate Honda. Τους πρώτους του αγώνες στα MotoGP τους έκανε στα τέλη του 2005 με την Camel Pons Honda με την οποία αγωνίστηκε σε δύο GP.

Από το 2006 ανήκει στο δυναμικό της Suzuki και είναι ο μοναδικός αναβάτης που έχει χαρίσει νίκη στο ιαπωνικό εργοστάσιο στην επχή των 4 χρόνων. Την πρώτη και μοναδική ως τώρα νίκη της καριέρας του την πέτυχε στο βρεγμένο Le Mans το 2007 μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση. Μέντοράς του ήταν ο αείμνηστος Barry Sheene o οποίος τον βοήθησε τα μέγιστα στο να εξελίξει το ταλέντο του

O Vermeulen θα βρει και πάλι στο δρόμο του τον James Toseland ο οποίος του χρόνου θα αγωνίζεται στα Superbike με την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha αντικαθιστώντας τον Ben Spies που έρχεται στα MotoGP και την Tech 3 Yamaha. Παρτενέρ του στη Yamaha World Superbike Team θα είναι ο εντυπωσιακός Cal Crutchlow που φέτος στην παρθενική του σεζόν στα Supersport βγάζει μάτια με την απόδοσή του.

Επόμενο άρθρο »

STONER: "Nιώθω πολύ καλύτερα."

« Προηγούμενο άρθρο

ESTORIL: Πρώτος ο Barbera στα 250cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα