• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Επιστρέφει ο Guintoli!
Θα είναι στους δυο τελευταίους Γύρους
Νέα 05/10/2017 - 12:18

Ο τελευταίος οδηγός που πήρε Πρωτάθλημα στα SBK πριν την κυριαρχία του Rea, ο Sylvain Guintoli, επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία των SBK.

 

Ο Γάλλος Πρωταθλητής του 2014 θα αγωνιστεί με την Puccetti Kawasaki τόσο στην Jerez, όσο και στο Qatar, ενώ θα είναι κανονική συμμετοχή στο Πρωτάθλημα του ’18.

 

Την περσινή σεζόν ο Guintoli ήταν στα SBK και στη μεγάλη κατηγορία, αλλά είχε μια χρονιά γεμάτη τραυματισμούς με την Yamaha.

 

Φέτος βρήκε στέγη στα Βρετανικά Superbike (BSB), ενώ ο 35χρονος άσος είχε την ευκαιρία να οδηγήσει και σε 3 αγώνες MotoGP (φωτό), ως αντικαταστάτης του Alex Rins.

 

Τόσο στα BSB, όσο και στο MotoGP, ο Guintoli είχε στη διάθεσή του μοτοσυκλέτα της Suzuki.

 

Να θυμίσουμε ότι η Puccetti έκανε το βήμα από την Supersport στη μεγάλη κατηγορία φέτος, έχοντας οδηγό τον Randy Krummenacher.

 

Μετά από εννέα Γύρους πήραν στη θέση του τον Anthony West, ο οποίος όμως μάλλον θα πάει στην κατηγορία Supersport με την Puccetti.

 

Ο λόγος είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Kenan Sofuoglu (έσπασε τη λεκάνη του στο Magny-Cours) τον οποίο και θ’ αντικαταστήσει.

 

Έτσι ανοίγει ο δρόμος για τον Sylvain Guintoli, ο οποίος το 2018 θα είναι ο ένας από τους δυο αναβάτες που θα έχει τη νέα σεζόν η ομάδα της Puccetti στα SBK.

 

Ο δεύτερος είναι ένας πολλά υποσχόμενος αναβάτης - και συμπατριώτης του Sofuoglu - ο πρωτοπόρος της κατηγορίας Superstock 1000, ο Toprak Razgatioglu.

Επόμενο άρθρο »

SBK: Όλα ανοιχτά στην Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Οι αριθμοί ευνοούν τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα