• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα ρεκόρ του Joan Mir
Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Ισπανός
Νέα 29/09/2017 - 14:19

Το Πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα τελειώσει, όμως ο Joan Mir - μόλις στη δεύτερή του σεζόν σε Παγκόσμιο επίπεδο - συνεχίζει να γράφει ιστορία.

 

Παρακάτω μπορούμε να διαβάσουμε τα επιτεύγματα του Ισπανού της Leopard Racing, ο οποίος αναμένεται να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής σ’ έναν από τους επόμενους αγώνες.

 

271 - Τόσους βαθμούς έχει μέχρι στιγμής ο Joan Mir και κανείς άλλος στην ιστορία της Moto3 δεν έχει συγκεντρώσει τόσους βαθμούς 4 αγώνες πριν το τέλος.

 

80 - Τόση είναι η διαφορά του από τον δεύτερο. Για την ώρα είναι η μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί στο φετινό Πρωτάθλημα ανάμεσα στον 1ο και τον 2ο της βαθμολογίας.

 

15 - Από τον τελευταίο αγώνα του ’16 μέχρι και την Aragon, ο Joan Mir είναι σταθερά στους βαθμούς. Ειδικά για φέτος, ο Mir είναι και ο μοναδικός αναβάτης όλων των κατηγοριών, που είναι στους βαθμούς στους 14 αγώνες μέχρι στιγμής.

 

13 - Τα συνολικά του βάθρα. Ο Mir έχει μόλις 33 Grand Prix στο ενεργητικό του, κάτι που σημαίνει ότι έχει ποσοστό επιτυχίας στο 33%. Φέτος έχει 10 βάθρα, ενώ το ρεκόρ βάθρων σε μια σεζόν για την Moto3, είναι τα 15 που έχουν πάρει τόσο ο Cortese (2012) όσο και ο Vinales (2013).

 

8 - Οι νίκες του καταπληκτικού Mir μέχρι στιγμής στην κατηγορία. Κανείς άλλος στην ιστορία της Moto3 δεν έχει καταφέρει τόσες πολλές νίκες μέσα σε μια σεζόν.

 

1 - Ο Mir είναιπρώτος στη βαθμολογία από την αρχή του Πρωταθλήματος και παρά τις προσπάθειες των αντιπάλων του, συνεχώς μεγαλώνει τη διαφορά του από αυτούς.

Επόμενο άρθρο »

Ezpeleta: Οι Marquez και Lorenzo;

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul, Magny-Cours: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα