• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul, Magny-Cours: ΕΔ1
Μπροστά ο Rea, στην πίστα ο Sykes
Νέα 29/09/2017 - 12:48

Χάρη σ’ έναν πολύ γρήγορο γύρο στο τέλος, ο Jonathan Rea πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ1 του Magny-Cours και ήταν ο μόνος που «γύρισε» στο 1:37 σήμερα το πρωί.

 

Έτσι, δεν είχε πρόβλημα ν’ αφήσει στη δεύτερη θέση έναν πολύ κεφάτο Leon Camier που έφερε την MV Agusta του στη δεύτερη θέση!

 

Ο Rea ξέρει ότι πρέπει να κερδίσει για πέντε βαθμούς τον Tom Sykes, τον ομόσταυλό του, για να εξασφαλίσει τον Τίτλο από τον αυριανό αγώνα.

 

Ο Sykes πάντως επέστρεψε στις πίστες μετά τον τραυματισμό του στην Πορτογαλία και έκανε 18 γύρους σήμερα το πρωί, για να πάρει την 10η θέση.

 

Εντυπωσίασε πάνω στην Aprilia του ο Lorenzo Savadori που πήρε την τρίτη θέση και έμεινε μπροστά από το δίδυμο της Aruba.it Ducati.

 

Στον εμφύλιο των εργοστασιακών Ducati επικράτησε ο Marco Melandri και πήρε την 4η θέση με διαφορά μόλις 43 χιλιοστών από τον Chaz Davies.

 

Πίσω από τις Ducati ακολουθούν οι εργοστασιακές Yamaha των Alex Lowes και Michael Van der Mark, με τον πρώτο ν’ αφήνει δυο δέκατα πίσω του τον δεύτερο.

 

Στη δεκάδα και η ιδιωτική Ducati του Xavi Fores, όπως και η ιδιωτική BMW του Jordi Torres.

 

Την πολύ καλή 13η θέση πήρε ο Anthony West, που θέλει τη νέα σεζόν να έχει κανονικό συμβόλαιο με ομάδα των SBK-Motul.

 

Πιο πίσω, 14ος, ήταν ο Eugene Laverty που είχε μια πτώση στο ξεκίνημα ενώ το καινούργιο δίδυμο της Honda (γι’ αυτό τον αγώνα) έμεινε στην 16η (Giugliano) και 21η (Gagne) θέση.

Επόμενο άρθρο »

Τα ρεκόρ του Joan Mir

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Stoner οδηγεί την Panigale V4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα