• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ezpeleta: Οι Marquez και Lorenzo;
Δεν είναι τόσο χαρισματικοί όσο ο Rossi!
Νέα 29/09/2017 - 15:05

Ισπανικές ιστοσελίδες αναπαράγουν τελευταία δηλώσεις του Carmelo Ezpeleta, του CEO της Dorna, που έγιναν σε Ιταλικά ΜΜΕ.

 

Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, ο Ezpeleta δεν δίστασε να πει ότι τόσο ο Marc Marquez, όσο και ο Jorge Lorenzo, δεν είναι τόσο χαρισματικοί όσο ο Valentino Rossi.

 

Οι δηλώσεις αυτές αφορούσαν σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θα γίνει όταν αποφασίσει να αποσυρθεί ο Valentino Rossi.

 

«Δεν θα κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο... παρά το ότι οι Jorge και Marc δεν είναι τόσο χαρισματικοί όσο ο Rossi, το MotoGP συνέχισε να μεγαλώνει μ’ αυτούς».

 

«Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, καθώς και στο παρελθόν έχουμε βρεθεί μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα όταν αποσύρθηκε ο Mick Doohan».

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι παρά το κενό που θα αφήσει ο Valentino, το Πρωτάθλημα θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να προσφέρει πλούσιο θέαμα σε όλο τον κόσμο».

 

Τέλος, ο Ezpeleta είμαι και μερικά λόγια τόσο για τον Marquez, όσο και για τον Lorenzo.

 

Για τον πρώτο είπε: «Είναι τέρας! Έχει αλλάξει τελείως τον τρόπο που οδηγεί και η αυτοπεποίθησή του όταν οδηγά είναι τεράστια».

 

Για τον Jorge, τόνισε: «Είναι ένας σπάνιος πιλότος... είναι μορφωμένος και αξιόλογος άνθρωπος. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα, αν και μερικές φορές επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul, Magny-Cours: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Τα ρεκόρ του Joan Mir

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα