• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Πάλευα με την Honda!
Δύσκολη αλλά σπουδαία εντός έδρας νίκη
Νέα 24/09/2017 - 21:28

Ήδη από χτες, ο Marc Marquez τόνιζε ότι δεν ένοιωθε καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα του, ωστόσο ο 24χρονος άσος ήταν γρήγορος.

 

Σήμερα το πρωί ήταν ταχύτατος και στο ζέσταμα, ωστόσο με την εκκίνηση του αγώνα δεν είχε και πάλι την καλή αίσθηση πάνω στην RC213V.

 

Ο Marc πάλευε πάνω στη μοτοσυκλέτα του κι έκανε αρκετά λάθη, αναγκαζόμενος σε μερικά σημεία του αγώνα να σώσει δύσκολες καταστάσεις.

 

Ωστόσο, όπως παραδέχτηκε, η έδρα έπαιξε ρόλο και μέσα στη σκέψη του υπερίσχυσε η επιλογή του να πιέσει και να πάρει τη νίκη.

 

Και τα κατάφερε με εξαιρετικό τρόπο, όντας πλέον μόνος στη βαθμολογία και πηγαίνει στην έδρα της Honda (Motegi) με 16β διαφοράς από τον Dovi.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και είμαι πιο χαρούμενος διότι από χτες δεν ένοιωθα όπως θα περίμενα πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

«Από τον πρώτο γύρο δεν ένοιωθα καλά και πάλευα με την Honda... παραλίγο μάλιστα να πέσω πολλές φορές».

 

«Συνέχιζα όμως να είμαι εκεί και συνέχιζα να προσπαθώ να κατανοήσω τι συνέβαινε. Σ’ ένα σημείο είπα: οκ, πρέπει να πιέσεις».

 

«Άρχιζα να πιέζω και όταν πήγα να περάσω τον Valentino έκανα ένα λάθος και παραλίγο να πέσω. Ανοίχτηκα κι έχασα έδαφος».

 

«Συνέχισα όμως και προσπάθησα πάλι και όταν το επαναλαμβάνεις πιέζεις τα ελαστικά, πιέζεις τη μοτοσυκλέτα, τα πιέζεις όλα».

 

«Το γεγονός ότι ήμουν εντός έδρας μου έδωσε και το έξτρα κίνητρο που ήθελα για να πιέζω σε όλο τον αγώνα».

 

«Μόλις έφτασα τον Lorenzo είπα οκ, τώρα πρέπει να πιέσω και να κρατήσω το ρυθμό μου γιατί είδα ότι ο Dani ερχόταν από μακριά».

 

«Από τη μια σκεφτόμουν ότι δεν έχω καλή αίσθηση και πρέπει να τερματίσω τον αγώνα και από την άλλη σκεφτόμουν ότι είμαι στην έδρα μου και πρέπει να επιτεθώ».

 

«Ξεκίνησα με τη νοοτροπία να παλέψω για τη νίκη και όχι να συμβιβαστώ με τη δεύτερη ή την τρίτη θέση».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: 16 βαθμούς πίσω;

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα