• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: 16 βαθμούς πίσω;
Ναι, αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν!
Νέα 24/09/2017 - 22:20

Δύσκολη η σημερινή ημέρα για τον Andrea Dovizioso, ο οποίος χρειάστηκε να συμβιβαστεί με την 7η θέση στον αγώνα της Aragon.

 

Με το αποτέλεσμα αυτό και σε συνδυασμό με τη νίκη του Marc Marquez, ο Dovi έμεινε 16 βαθμούς πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο.

 

«Δεν ήταν απλό Σ/Κ για εμάς», είπε ο Dovi. «Δυστυχώς ήμουν αργός σε τρεις στροφές και αυτό μας περιόρισε αφού δεν ήμουν προετοιμασμένος 100% για τον αγώνα».

 

«Το ότι δεν δουλέψαμε την Παρασκευή, είχε - δυστυχώς - αρνητική επίδραση σ’ εμάς, απ’ ότι στις άλλες ομάδες. Η επιλογή των ελαστικών δεν ήταν το πρόβλημα».

 

Και εξηγεί ποιό ήταν ακριβώς το πρόβλημά του.

 

«Δεν είχα ταχύτητα και μετά από δέκα γύρους έπρεπε να πιέζω το ελαστικό και το έφθειρα γρήγορα. Και ήμουν αργός στις στροφές 10-15-17».

 

«Στην 10 η μοτοσυκλέτα μας δεν δούλευε όπως οι άλλες, ενώ στην 15 δεν είχαμε επιτάχυνση. Με χαμηλή πρόσφυση σ’ αυτή την πίστα, δεν μπορούσα παρά να κάνω διαχείριση της ζημιάς».

 

«Στη μάχη με τον Rossi θα μπορούσα να είμαι γρηγορότερος, αλλά δεν κατάφερα να κάνω προσπεράσεις διότι έχανα πολύ σε διάφορα σημεία».

 

Η απογοήτευση ήταν εμφανής, αλλά ο Dovizioso δεν το βάζει κάτω αν και τα πράγματα δείχνουν δύσκολα απέναντι στον Marc, που έχει κερδίσει τους 4 από τους 6 τελευταίους αγώνες.

 

«Κρίμα που χάσαμε βαθμούς... δεν είναι εύκολο με τον Marc και τον Vinales, αλλά έχουμε τις δυνατότητες και θα προσπαθώ μέχρι το τέλος».

 

«Το ότι ο Marc είναι ανταγωνιστικός είναι ξεκάθαρο σε όλους. Βελτιώθηκε κι αυτός κι η Honda πολύ... είμαστε 16β πίσω, αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν».

 

Απ’ ότι φαίνεται, η Honda έχει το κάτι παραπάνω με τα σκληρά ελαστικά, σε σχέση με τους κόκκινους.

 

«Κάποιες φορές το σκληρό σου βάζει όριο και κάποιες φορές είναι πλεονέκτημα. Εξαρτάται από τις συνθήκες. Τώρα το μαλακό δεν μας βοήθησε».

 

Όσο για τον Τίτλο, ο Dovi σταθερός στις απόψεις του, συνεχίζει να μην θέλει να κάνει προβλέψεις.

 

«Είναι αδύνατον να κάνεις προβλέψεις Το λέω όλη τη χρονιά! Υπάρχουν πολλοί γρήγοροι. Ο Marc είναι ανταγωνιστικός, αλλά το ίδιο κι εμείς».

 

Τέλος, μίλησε και για την παρουσία του τραυματία Rossi μέσα στην πίστα:

 

«Είδα από την αρχή του αγώνα ότι ήταν αποφασισμένος Με εξέπληξε. Μετά όμως έπεσε η απόδοσή του και δυσκολευόταν. Οι Honda είχαν περισσότερη πρόσφυση».

Επόμενο άρθρο »

“Πολύ υπερήφανος” ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Πάλευα με την Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα