• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Έχει τον έλεγχο ο Mir
«Παίζει» εντός έδρας ο Ισπανός
Νέα 20/09/2017 - 09:58

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει στο Misano, ωστόσο αναμφίβολα ο Joan Mir έχει τον έλεγχο της Moto3 καθώς φτάνει στην Aragon για τον 14ο Γύρο της σεζόν.

 

Ο Ισπανός, μέσα στην πατρίδα του, ξέρει καλά ότι μπορεί να κάνει ένα αποφασιστικής σημασίας βήμα για την κατάκτηση του φετινού Τίτλου.

 

Η έδρα παίζει ρόλο στην απόδοση ενός οδηγού, όπως έδειξε ο Romano Fenati με την επικράτησή του στο βροχερό αγώνα του Misano.

 

Με τους 25β που πήρε και σε συνδυασμό με την πτώση του Aron Canet, ο Ιταλός επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

 

Όμως ο Mir είναι 61 βαθμούς μπροστά του και, όπως γράψαμε πιο πάνω, ο άσος της Leopard Racing θα αγωνιστεί εντός έδρας αυτό το Σ/Κ.

 

Στον περσινό αγώνα, ο Joan Mir κατάφερε να πάρει μια θέση στην πεντάδα ως rookie στην κατηγορία, σε μια πίστα που είχε κάνει το διπλό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το 2015.

 

Την ίδια χρονιά ο Romano Fenati ήταν τρίτος στην κατηγορία της Moto3 ενώ είχε πάρει τη νίκη το 2014. Οπότε περιμένουμε δυνατές μάχες από τους δυο!

 

Μια έβδομη θέση πήρε στον περσινό αγώνα ο Aron Canet, ο οποίος θέλει να επιστρέψει δριμύτερος μετά την εγκατάλειψή του στο Misano.

 

Το ίδιο θέλει και ο Enea Bastianini, ο οποίος είχε καταφέρει ν’ ανέβει στο βάθρο της Ισπανικής πίστας το 2016 (2ος).

 

Λίγο πίσω του είχε τερματίσει ο Fabio di Giannantonio, ένας ακόμα από τους περσινούς rookies που τα είχε πάει καλά στην Aragon.

 

Αν προσθέσουμε και τον Jorge Martin στη μάχη για τις πρώτες θέσεις, τότε είναι βέβαιο ότι - και πάλι - ο αγώνας της μικρής κατηγορίας θα είναι γεμάτος ένταση και αγωνία.

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Μεγάλη προσοχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μάλλον θα είναι στην Aragon!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα