• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Michelin: Μεγάλη προσοχή!
Πολλές οι προκλήσεις στην Aragon
Νέα 20/09/2017 - 10:31

Ο επόμενος Γύρος του Πρωταθλήματος, ο 14ος της φετινής σεζόν στην Aragon της Ισπανίας, θα είναι γεμάτος προκλήσεις για την Michelin.

 

Οι θερμοκρασίες το πρωί είναι χαμηλές και η τραχιά άσφαλτος πραγματικά θα δοκιμάσει τις αντοχές των ελαστικών.

 

Οι Γάλλοι πάντως, έχοντας και την εμπειρία από πέρυσι, είναι αισιόδοξοι και έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουν όποια δυσκολία παρουσιαστεί.

 

Στην Ισπανία οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις γόμες: τη μαλακή, τη μεσαία και τη σκληρή.

 

Και πάλι τα μπροστινά θα είναι της προτίμησης των οδηγών, δηλαδή συμμετρικά, ενώ ασύμμετρα θα είναι τα πίσω με πιο σκληρή την αριστερή πλευρά τους.

 

«Πέρυσι η Aragon ήταν πρόκληση για εμάς, με τις χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί και είχαμε πολλά να μάθουμε, μιας και δεν είχαμε επισκεφτεί ποτέ την πίστα».

 

«Μαζέψαμε πάρα πολλή πληροφόρηση πέρυσι και αυτό μας βοήθησε. Η Aragon είναι μια τεχνική πίστα, με τραχιά άσφαλτο που θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

 

«Πέρυσι η αντοχή και η σταθερότητα των ελαστικών μας στον αγώνα ήταν πολύ καλή και φέτος θέλουμε να δώσουμε ελαστικά στους οδηγούς για να πιέσουν ακόμα περισσότερο».

 

«Έχουμε μερικά πολύ καλά αποτελέσματα φέτος κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Σίγουρα ο αγώνας θα είναι συναρπαστικός, πριν τους τρεις συνεχόμενους του Ημερολογίου».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Θα παλέψω για τη νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Έχει τον έλεγχο ο Mir

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα