• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μάλλον θα είναι στην Aragon!
Θετικό τεστ και σήμερα στο Misano
Νέα 19/09/2017 - 22:09

Χτες έκανε μόλις τέσσερεις γύρους στο Misano, προτού αναγκαστεί να βγει από την πίστα μιας και άρχισε να βρέχει.

 

Σήμερα, αν και περίμεναν βροχή, εν τέλει ο καιρός ήταν καλύτερος και ο Valentino Rossi επέστρεψε στην πίστα, «βγάζοντας» 20 γύρους.

 

Η αίσθησή του ήταν καλύτερη παρά το ότι πριν από 19 ημέρες ήταν στο χειρουργείο και οι ελπίδες του για επιστροφή στην Aragon αναπτερώθηκαν.

 

Έτσι, οι πρώτες πληροφορίες από την Ιταλία, λένε ότι ο Valentino Rossi έχει πάρει την απόφασή του και θα μπει στην πίστα για να δοκιμάσει.

 

Ή τουλάχιστον - όπως είναι το πιο σωστό - θα ταξιδέψει για την Ισπανία και θα περιμένει να πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς ώστε να είναι στις ΕΔ1.

 

Η Yamaha επιβεβαίωσε το σημερινό τεστ του Vale, ωστόσο η επίσημη θέση της ομάδας είναι ότι ο Rossi θα πάρει οριστική απόφαση αύριο, μετά από νέες ιατρικές εξετάσεις.

 

Ακόμα και ο Giacomo Agostini σχολίασε για την επιστροφή-ρεκόρ του Valentino Rossi μέσα σε διάστημα μόλις 21 ημερών από το σπάσιμο του δεξιού του ποδιού.

 

«Αν θέλει να τρέξει, είναι επειδή νοιώθει καλά. Δεν έχει νόημα να επιστρέψει για να είναι στις δοκιμές, αλλά επιστρέφει για να είναι στον αγώνα».

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Vale ήταν και σήμερα στην πίστα με την προσωπική του R1, η οποία όσο γρήγορη κι αν είναι, δεν καταπονεί σε καμία περίπτωση το σώμα όπως μια μοτοσυκλέτα MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

2ο Tourist Trophy Ψυχικού

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ: Σήμερα στις 22:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα