• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Repsol: Παρουσίασε τις ομάδες της
Στο εκθεσιακό κέντρο της Σαραγόσα, η Repsol παρουσίασε τις τρεις ομάδες που θα κατεβάσει στο Πρωτάθλημα των MotoGP το 2008.
Νέα 15/02/2008 - 00:00
Στο εκθεσιακό κέντρο της Σαραγόσα, η Repsol παρουσίασε τις τρεις ομάδες που θα κατεβάσει στο Πρωτάθλημα των MotoGP το 2008.

Τα φώτα φυσικά έπεσαν πάνω στο team της μεγάλης κατηγορίας όπου οι Nicky Hayden - Dani Pedrosa θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα. Οι δυο αναβάτες φωτογραφήθηκαν με το νέο τους όπλο, την Ηonda RC212V και απάντησαν σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

Στα 250cc θα τρέξει ο Julián Simón οδηγώντας μια ΚΤΜ, ενώ στα 125cc οι Esteve Rabat και Marc Márquez θα αγωνιστούν με τα χρώματα της γνωστής ισπανικής εταιρίας οδηγώντας και αυτοί μοτοσικλέτες της ΚΤΜ.

«Στη Jerez θα δούμε πως πάει το χέρι μου. Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος. Επισπεύσαμε το στάδιο ανάρρωσης καθώς πρόκειται για έναν τραυματισμό που χρειάζεται κανονικά έξι με οχτώ εβδομάδες για να ξεπεραστεί. Ακόμα δεν μπορώ να βάλω πολύ δύναμη στο χέρι. Θα είναι πολύ σημαντικές δοκιμές για μένα γιατί θα τσεκάρω την φυσική μου κατάσταση και θα δω αν μπορώ να πιέσω στο όριο ή όχι. Ανάλογα με το αποτέλεσμα ίσως χρειαστεί να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος», είπε ο Pedrosa ο οποίος αναρρώνει από τον τραυματισμό του και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στα IRTA tests που θα διεξαχθούν 16-17/2 στην πίστα της Ανδαλουσίας.

«Τόσο εγώ όσο και ο Nicky να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την ομάδα. Στόχος μου είναι να γίνομαι όλο και καλύτερος», πρόσθεσε ο νεαρός Ισπανός αναβάτης ο οποίος φέτος θα αγωνιστεί με το Νο2 στη μοτοσυκλέτα του.

Από την πλευρά του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006, Νicky Hayden δήλωσε: «Το να είσαι αναβάτης εργοστασιακής ομάδας σημαίνει πολλή δουλειά, ταξίδια και λίγο ελεύθερο χρόνο, ωστόσο πάντα θεωρούσα ότι αυτή ήταν η καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Το να είσαι μέλος της Repsol Honda, η οποία είναι ίσως καλύτερη ομάδα στον κόσμο, είναι κάτι το οποίο δεν θα άλλαζα με τίποτα. Πιστεύω πολύ στη Honda και στην ομάδα μου. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και πάλι το Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Jerez IRTA test, πρωινό στην Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

H παρουσίαση της Rilza Suzuki

Χορηγοί