• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H παρουσίαση της Rilza Suzuki
Το 2007 πήρε την πρώτη της νίκη στην τετράχρονη εποχή των MotoGP. Φέτος, ο πήχης ανεβαίνει. Η Rizla Suzuki παρουσίασε την νέα της μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα του 2009.
Νέα 14/02/2008 - 00:00
Το 2007 πήρε την πρώτη της νίκη στην τετράχρονη εποχή των MotoGP. Φέτος, ο πήχης ανεβαίνει. Η Rizla Suzuki παρουσίασε την νέα της μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα του 2009.

Στόχος της ομάδας η οποία πέρσι κατέλαβε την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα (τέταρτη θέση στους κατασκευαστές), είναι περισσότερες νίκες φέτος και συνεχείς παρουσίες στο βάθρο.

Η νέα GSV-R -φέρει την κωδική ονομασία XRG1-, χαρακτηρίζεται ως η πιο προηγμένη τεχνολογικά και πιο ανταγωνιστική τετράχρονη μοτοσυκλέτα που κατασκεύασε ποτέ το εργοστάσιο.

Το βάρος της δουλειάς των μηχανικών έπεσε πάνω στη βελτίωση της επιτάχυνσης, ενώ πολλές είναι οι βελτιώσεις που έχουν γίνει στην αεροδυναμική της, το πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά συστήματα.

Η μοτοσυκλέτα κινείται από τον γνωστό V4 κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες, ο οποίος σύμφωνα με το εργοστάσιο αποδίδει πάνω από 225 ίππους στις 18.000 στροφές ανά λεπτό.

«Εξελίξαμε τη φετινή μοτοσυκλέτα με ξεκάθαρο στόχο τη βελτίωση της επιτάχυνσης και αυτό το καταφέραμε χάρη σε μια σειρά βελτιώσεων που έγιναν στον κινητήρα, το πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά», δήλωσε ο Fumihiro Oonishi, επικεφαλής του project Suzuki MotoGP και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάθε λεπτομέρεια της περσινής μοτοσυκλέτας και παράλληλα να διατηρήσουμε τη διάρκεια, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόδοση της GSV-R το 2007. Έχουμε μικρότερη κατανάλωση, και αυτό συνοδεύτηκε με υψηλότερη απόδοση και ευκολότερη οδήγηση. Είμαστε σίγουροι ότι αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός και θα μας δίνει καλά αποτελέσματα το 2008 στην κατηγορία του MotoGP».

«Είμαι για λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά σε αυτό το διάστημα έχω παρατηρήσει ότι όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ετοιμάσουν την καλύτερη μοτοσυκλέτα που μπορούν ενόψει της νέας σεζόν. Αισθάνομαι ότι έχω ένα καινούργιο παιχνίδι στα χέρια μου», δήλωσε ο Loris Capirossi και συμπλήρωσε: «Η Suzuki ακούει αυτά που της λέμε και θέλουμε. Μετά από κάθε τεστ ζητήσαμε κάποιες αλλαγές και στις επόμενες δοκιμές οι αλλαγές είχαν γίνει. Από εξωτερικής άποψης, η μοτοσυκλέτα είναι εξαιρετική. Λατρεύω το χρώμα και ανυπομονώ να την οδηγήσω».

Από την πλευρά του, ο Chris Vermeulen είπε: «Η νέα μοτοσυκλέτα είναι υπέροχη και ήδη είναι πολύ καλύτερη στην οδήγηση από την περσινή. Είναι ταχύτερη και είμαι σε θέση να εκμεταλλεύομαι καλύτερα τη δύναμή της στην έξοδο των στροφών. Ο χειρισμός είναι ακόμακαλύτερος και αυτό είναι πολύ θετικό γιατί ήδη ήταν πολύ καλός από πέρσι. Η Suzuki δούλεψε πραγματικά σκληρά πάνω σε αυτήν την μοτοσυκλέτα, άκουσε προσεκτικά αυτά που της ζητήσαμε και προσπάθησε να βρει λύσεις για καθετί που της δώσαμε».

Επόμενο άρθρο »

Πόσα ...πόνι βγάζει η Μ1;

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi χαμογελάει ξανα...

Χορηγοί